KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Emirhan abi ,
Ben biraz daha farklı birşeyden bahsetmek istiyorum bunun fotoğrafçılıkla ilgisi olmasada en direk olarak ilgisi var sanırım. şöyleki
bazan bir resme yada fotoğrafa baktığımda yada 3 boyutlu bir ortama farklı şeyler çıkyor onların içinden.sendeki kaplumbağa resimlerindede var bi tane kızgın bir farenin yüzü gibi işaretledim onu
bu durumu ilk çocukluk yıllarında farkettim banyomuzun zeminindeki (eski mozaik taşlar) karolarda farklı insan figürleri ,suratlar , hayvanlar farkettim ( klozetin üstündeyken tabi)
çok kişiyle bunu paylaşmadığım için kendimce bir yorum getiremiyorum [attachment=1]
Fotoğraflara bakarken Esra hanımın yorumu gibi geçti aklımdan.Yani fotoların nerede çekildiği. Bu bir ayrıntı tabi.Fazla bilgisayar efekti kullanmıyorsunuz sanırım diyen arkadaş bunu iyi olarak mı yorumlamış tam anlamadım. Eğer öyleyse ona da katılmamak mümkün değil. Sadede gelelim gerçekten çok güzel olmuş. Ben sadece görsellik kısmı için yorum yapabiliyorum.Son derece güzeller. Teknik açıdan yorumları işin ustalarına bırakalım tabi. Selam ve sevgiler.
Fotoğraflara bakarken Esra hanımın yorumu gibi geçti aklımdan.Yani fotoların nerede çekildiği. Bu bir ayrıntı tabi.Fazla bilgisayar efekti kullanmıyorsunuz sanırım diyen arkadaş bunu iyi olarak mı yorumlamış tam anlamadım. Eğer öyleyse ona da katılmamak mümkün değil. Sadede gelelim gerçekten çok güzel olmuş. Ben sadece görsellik kısmı için yorum yapabiliyorum.Son derece güzeller. Teknik açıdan yorumları işin ustalarına bırakalım tabi. Selam ve sevgiler.
Emirhan, bu notunun devamından gelecek olan fotoğrafları bekliyordum, gerçekten güzel kareler yakalıyorsun, bu nedenle de cesarete ihtiyacın olmadığını düşünüyorum, fotoğraflarını her zaman bizlerle paylaşmanı istiyorum
Son karelerde hdr baskı var mı ?
sentor' Alıntı:
Merhaba,
hemen diger fotograflarimdan secmeye basladim, cesaret verdiniz tesekkurler,