F foorkyng Sokaklara . . . Mesajlar 300 Tepkime Puanı 0 Yer Çanakkale Web www.myspace.com 6 May 2011 #1 Çok uzun zaman olmuştu, geri döndüm bu sefer fotoğraflarımla
F foorkyng Sokaklara . . . Mesajlar 300 Tepkime Puanı 0 Yer Çanakkale Web www.myspace.com 6 May 2011 #2 Ynt: Kişisel Galeri (Foorkyng) devam
F foorkyng Sokaklara . . . Mesajlar 300 Tepkime Puanı 0 Yer Çanakkale Web www.myspace.com 6 May 2011 #3 Ynt: Kişisel Galeri (Foorkyng) İntepesi'nden Çanakkale'nin kaşarlı mantar
F foorkyng Sokaklara . . . Mesajlar 300 Tepkime Puanı 0 Yer Çanakkale Web www.myspace.com 6 May 2011 #4 Ynt: Kişisel Galeri (Foorkyng) kırmızı
D Darknes Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 16 May 2011 #5 Ynt: Kişisel Galeri (Foorkyng) foorkyng' Alıntı: Çok uzun zaman olmuştu, geri döndüm bu sefer fotoğraflarımla Genişletmek için tıkla ... Sadece kırmızıyı oradan almak sizin biraz photoshop bildiğinizi göstersede fotoğrafı öldürür orası. çünkü göz sadece oraya odaklanır ve diğer nesneler arka plana kalır.
Ynt: Kişisel Galeri (Foorkyng) foorkyng' Alıntı: Çok uzun zaman olmuştu, geri döndüm bu sefer fotoğraflarımla Genişletmek için tıkla ... Sadece kırmızıyı oradan almak sizin biraz photoshop bildiğinizi göstersede fotoğrafı öldürür orası. çünkü göz sadece oraya odaklanır ve diğer nesneler arka plana kalır.
F foorkyng Sokaklara . . . Mesajlar 300 Tepkime Puanı 0 Yer Çanakkale Web www.myspace.com 23 May 2011 #6 Ynt: Kişisel Galeri (Foorkyng) photoshop öğreneceğim halen öğrenemedim şu an için picasa, teşekkürler eleştiri için
Ynt: Kişisel Galeri (Foorkyng) photoshop öğreneceğim halen öğrenemedim şu an için picasa, teşekkürler eleştiri için