Kesinlikle ya daha iyi bir kompakt yada slr alma zamanınız gelmiş
Arada ciddi başarılı kareler var makinenin flaşına, ayarlarına kurban gitmiş...
Ayrıca tavsiye fotoğraflarınızı başka sitelere yüklemek yerine sitemizde ki Galeri'ye yükleyebilirsiniz. Kendinize Galeri'de albümler oluşturabilirsiniz. Ve linklerini burada bizimle paylaşabilirsiniz. Sayfanız daha hızlı ve rahat görüntülenir.
Şahsi öneri; Fotoğraf çekerken üzerine tarih atan ayarı seçmeyin. Fotoğrafın kalitesini düşürüyor bence. Ve eklediğiniz mail adresinizi de fotoğraflar başkası tarafından kullanılmasın diye yapıyorsanız belki daha şeffaf yapabilirsiniz.
Fotoğraflarınızı Galeri'mize eklediğinizde hemen sol alt tarafına watermark işlemi ile Gezenbilir yazısı uygulanır.. Bu da fotoğraflarınızı izinsiz kullanmak isteyenler için caydırıcı birşey
önerileriniz için teşekkür ederim.
kendimi geliştirmeye calışıyorum ve daha emekleme safhasındayım
Makinamı aldığımda yeterli olacağı kanaatindeydim, bu tür bir hobide pek fazla merakım yoktu ama 1 ay içerisinde pişmanlık yaşamaya başladım çünki aldığım makinanın cok yetersiz olduğunu anladım ve zaman içinde fotoğraf çekmek bende bir tutku halini almaya başladı.
Uygun fırsatta bir slr fotoğraf makinası edinmeyi cok istiyorum
Çektiğiniz her fotoğraf size yeni birş şey öğretecektir. Özellikle slr makinayla beraber, her yeni fotoğrafla hem kendinizi hem de makinayı daha iyi tanıyacaksınız.
Küçük bir önerim, slr makinayı almadan da, biraz kadraj üzerine yoğunlaşın. Çekerken kadrajı düşünün, ayarlayın, bir fotoğrafınıza 5-10-15 dakka harcayın.