31'' kullaniyorum ne ses ne gezme cok guzel lastikler ben CJ mi yukselltmeden dolayi 35'' alacagim ve suan uzerinde olan 31'' leride TUV de 35'' ler sorun olabilir diyerek 2 yida 1 gun takabilmek icin elimde yedek tutacagim.
31'' kullaniyorum ne ses ne gezme cok guzel lastikler ben CJ mi yukselltmeden dolayi 35'' alacagim ve suan uzerinde olan 31'' leride TUV de 35'' ler sorun olabilir diyerek 2 yida 1 gun takabilmek icin elimde yedek tutacagim.
Arac CJ olunca bu lastiklerin sesini duyamazsiniz ama Sizin avatarda gordugum araca takilirsa ses duzeyi ne olur bilemem konfor ve ofroad duzeyide extreme kacmadigin muddet cok iyi sayilir ornek verecek olursak traktorun gecebildigi her yerden rahatca gecer.
BF Goodrich AT kullanmadigim icin bir degerlendirme yapamam ama Kumho Venture AT yi sorarsaniz ben cok memnunum tabi yineliyorum memnuniyetim CJ icin gecerli Sizin aracta beklentilerinizi karsilarmi bilemem biraz daha sabredin bu konu hakkinda mutlaka Tercubelerini yazacak Arkadaslar cikacaktir.
Aykut merhaba, ben Nissan X-Trail de kullanıyorum, her hangi bir memnuniyetsizliğim yok.Gayet Başarılı bir lastik ama daha ayrıntılı bir bilgi istersen sitede CDM-Subaru (Erkan) bu konuda sana çok daha tatminkar bilgi verecektir.
Bendekiler 825 ve problem yaşamadım şimdiye kadar, ses dersen eğer; dinlersen biraz uğultu yapıyor ama rahatsız edici değil
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47567.0
arkadaşlar road venture 825 kış lastiği mi yaz lastiği mi araştırdım bulamadım kışlık diye alıp buzun üstünde bi o tarafa bi bu tarafa gezmeyelim :S acil yardım lütfen.