L200 AL SAT

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mserdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,732

mserdemir

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK
Yer
ankara
öncelikle merhabalar

arkadaşlar yaklasık 3 aydır 2004 ıla 2006 model arası l200 arıyorum yaklasık 15 tane l200 e baktım
baktıgım l200 lerın tamamının ortak noktası sahıplarının 4 veya 5 aylık olması aracla ılgılı ne sorsam valla bende alalı 4 ay oldu 5 ay oldu dıyorla, bende bılgı sahıbı degılım,bende borc karsılıgı aldım dıyorlar.yanı bu araca adam akıllı bınmıs kımseyı gormedım.

dıyecegım okı acaba bu araclar bır sorun varda alan kısıde alel acele satmaya calısıyor.benı ınanılmaz tedırgınetdı bu olay

ustun bılgı ve goruslerınızı paylasırsanız cok sevınırım

mutlu gunlerrrr................

Etiketler
Ynt: L200 AL SAT

Kişilerin araçlarını satmalarının bence bir iki nedeni olabilir
1. Ticari araç olmaları nedeniyle sahiplerinin de ticari borçları veya nakit ihtiyaçları amacıyla satmaları, bir alacağa karşılık alınmışsa nakde çevirmek istemeleri normal. Benim gibi hobi amaçlı L200 alan kişi sayısı az.
2. Aldıkları araçları yakıt tüketimi vergi gibi nedenlerle satmak istemeleri
3. 'uygun bir fiyata alıcı bulursam' neden satmayayım yaklaşımı.

Kullandığınız aracı ve L200 daha önceden kullandınız mı onu bilmiyorum. Benim de bir kaç ay önce aldığım L200'ler çok sağlam ve karizmatik araçlardır. Üretildiği döneme göre, sınıfının en konforlu araçları arasında olduğunu da söylemeliyim. Ben de Kasım ayında 2006 model L200 otm. satın aldım ve yaklaşık 5 aydır sorunsuzca kullanıyorum. Tek araç olarak İstanbul gibi bir şehirde otomobil gibi kullanıyorum hem de. Asfaltta yaklaşık 6000 km yol yaptım (yarısı otobanda uzun yol) ama işlerimin yoğunluğu nedeni ile arazide fazla kullanamadım :( Yani L200'ler belirgin bir sorunu bulunmayan ve kendisine özel hayran kitlesi olan Temiz olduktan sonra düşünmeden alabileceğiniz bir süper araçlardır.

haklısınız ama bu kadarının ust ustde tesadufetmesı benı cok sasırtdı ınanın ıkıncı sahıbının ben oldugunu bıldıgım bır arac bulsam hemen alacagım ama yok

daha once l 200 um olmadı sadece deneme amaclı bır ıkı kere kullandım o kadar

ha bu arada ınternetdede ınanılmaz olaylar oluyor bır arac buldum resımlerınde pırıl pırıl 75 000 km de harıka bı arac tamam dedım aradıgım aracı buldum.fakat aracı gordugumde sok oldum o resımdekı aracla uzakdan yakından alakası yok 300000 km gelmıs dokulmus bır arac ınsanları bu sekılde kandırarak ya tutarsa polıtıkası uyguluyorlar.

Haklısınız, maalesef internette insanları kandırmak kadar kolay. İnsanların birbirine güveni azalıyor, bu yüzden iyi bir şeyi satmaya çalışırken de insanları inandırmak zor oluyor. Adam aracı satın aldığı günkü resimleri koyup pırıl pırıl araç diye sahibinden'e ilan veriyor. Sanırım kriz nedeniyle insanlar borçlarını nakit yerine otomobil vs. ile mallarla ödüyorlar. Alan da ne kadara satsam kârdır mantığı ile tapon malları da çıkarınca piyasaya böyle oluyor :( Olan harcadığınız zamana ve paraya oluyor.

Sizin karşılaştığınız örnekler moralinizi bozmuş sanırım. Bence aramaya devam edin, içinize sinmeyen aracı almayın
Ben illa L200 olsun diyenlerdendim o yüzden uygun aracı bulmak için aylarca bekledim, aracı buldum bu sefer ÖTV indirimi nedeniyle kendi arabamı istediğim fiyata satamadım. Bu arada takip ettiğim ilan da internetten silindi. Yine aylarca bekledim ve çok temiz bir araç daha bulunca bu sefer arabamı 3üne beşine bakmadan biraz da zararına satım ve L200'ümü aldım çünkü gerçekten çok temiz bir araçtı. Ama iki ay sonra eskiden takip ettiğim araç yeniden piyasaya girdi; meğer sahibi o dönemde satmaktan vazgeçmiş :smiley:

Siz benim kadar talihsiz olmazsınız inşallah. Ama dediğim gibi, bu araçların belirgin sorunları yoktur.

inşallah bakalım aramaya devamedıyorum fakat bu sevdada vazgecmem an meselesı cok sınırım bozuluyor

ben 2009 model bie 4*4 l200 kullanıyorum 17 ay oldu hiç pişmanlık duymadım.önce 2 aracım vardı vw bora vitara.2 araç zor oluyor her yönden 2si bir arada olsun istedim.uzun yolda rahat güvenli arazide yolda bırakmayacak performanslı.epeyce araştırdım ve l200 de karar kıldım.yanlız ben 0 almıştım.
aracınızı alırken tüm yürüyenleri aktarma organları ve arazi şanzımanı varsa mutlaka servise kontrol ettirip öyle alın.

bende L200 kullanıyorum
hem offroad yapıyorum hem uzun yol gidiyorum hemde şehir içinde kullanıyorum araba kadar konforlu eğer uzun süredir bu araçları takip ediyorsanız bu araçların son 1 sene içinde prim yaptığını görürsünüz örnek olarak 1 sene önce 35 - 40 bin aralığında satılan bir L200 45 - 50 bin aralığına çıktı, araçın fiyatını özelliklerini yazıp öğrenebileceğiniz bir site var dod ta model özellik yazıp sorgulatın yaklaşık 2.ci el fiyatını öğrenin sonra mitsubishi alacaksanız servisine götürün geçen sene 75 Tl. idi size aracın ıçığını çıcığını kontrol edip rapor çıktısını tastik edip versinler, offroad kabiliyeti için forumu inceleyin yolda yani asfaltta arabadan rahat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR