Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lada isminin, tasarımcı İsveçli mühendisin nişanlısından geldiğini duymuştum. Bu adam kızla kavga mı etmiş, yoksa kız bundan hediye mi istemiş; öyle bir hikayesi vardı. Adam da kıza hediye diye tasarladığı otomobile kızın adını vermiş
berk lada hakkında tecrübelerini ve fotolarınıgöndersene bende cherokee var . almadan önce lada düşünmüştüm ama hiç bir bilgim olmadığı için (sizinle ve siteyle tanışmadan önce)vazgeçmiştim ama hata etmişim sanki.
Fahri..Ben 93 yılında Niva yı dagda görmemle gidip sıfır almam arasında geçen süre 2 gündür..Oda İzmitte yoktu istanbuldada ha deyince bulunmuyordu..İyiki almışım çok güzel anılarım oldu..Kartepede çok cherooke gördüm, Trt cilerin paletli araç ile ezerek sıkıştırdıgı 2 metre karla kaplı yolda...
Aşagıda arkadaşım Mesut (felice) ile beraber 94 yılında yaşadıgımız bir anı var resmedeyim bu vesile ile tüm ladacı arkadaşlara selam edeyim..Kıymetini bilsinler..
Gelmeyin batar altı 2 metre kar dedik...Dinletemedik..
Hafif olduğu için farketmiyor. Arazideki becerisi de çokça hafifliği yüzünden. Torku muhteşem değil, gücü ortalamanın altında (motor hacmine göre), ama keçi gibi sekiyor işte bu cevval..