Merhabalar.Off road'a yeni gönül sarmış birisi olarak Lada niva nasıl? Araştırmalarımda anladığım kadarıyla yeni başlayanlar suzuki,defender ve nivayla başlayıp discoyla devam ediyorlar.Ancak bütçemin kısıtlı olması sebebiyle yeni kullanıcı olarak nivayı önerirmisiniz.Lada niva arıza yönünden nasıl?Ladayı günlük işlerimdede kullanabilirmiyim.Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekküler
Sitedeki lada ile ilgili tüm yazılanları okudunuz mu ?
Almayı düşündüğünüz baktığınız ya da baktırdığınız niva var mı fiyatı ve ekspertiz raporu ne der ?
Eğer alternatif araçlara da bakıyorsanız alternatif araçlardan suzuki kısmını hatmedin sonra tekrar konuşalım.
Ayırmayı düşündüğüm para 8000 ytl dolaylarında.Vitaralar güzel ancak pahalı geliyor.Samurai veya jimmy yerinede niva daha mantıklı geldi.(Aklımdan geçen aracın sahibinden.com daki İlan No :#7057557)Yanlış mı düşünüyorum teşekkürler
Belirttiğiniz ilandaki araç 1986 model,resimlerden temiz görünüyor ama o fiyata 93-95 arası modelleri bulmak mümkün,hemde 1700 cc ve makyajlanmış kasa.Biraz daha araştırın bence.İnternet ilanlarında fiyatlar "uçarken" piyasada çok daha düşük..
abi merhaba öncelikle. çok para istiyor ben geçenlerde aldım 92 niva gayet temiz bir araç sadece boyada ufak tefek sorunlar var. onun dışında gayet iyi. 5 bin liraya maloldu bana. gayette memnunum. hiç bir eklenti yapmadanda bayağı arazide gezdim. tavziye ederim. ama 1.7 alırsanız daha iyi olur bence 8 liraya çok rahat alırsınız temiz bi niva.
lada niva ihtiyacınızın karşılığını fazlasıyla verecektir
temiz ve bakımlı lada niva almanızı tavsiye ederim
yedek parçası ucuz ve arazide çok iyi bir araçtır lada niva
Niva derim çünki daha önce muhtelif markalarda araçlar kullandım land,suzuki vs niva sana görüntüsü ile ne söylüyor ise onu fazlası ile verir.Arkadaşım link i vermiş zaten nivatr ye bir göz at.Sevgiler nivadora..
8000 liralık bi bütçeyle gayet iyi durumda niva alınabilir
alternatif olarak vitaralara da bak derim 3kapı bulabilirsin (belki ufak bişeyler daha ekleyebilrsin üzerine)
eğer tek araç olarak kullanacaksan ve şehir içinde de yol yapacaksan vitara daha konforludur
Volkan bey lada almanızı tercih ederim ustası bol şehiriçinde ideal yakıtı biraz fazla (bana göre) ama . sorun cıkarmaz diye bişey yok her araç sorun cıkarabilir 0 km bile sorun cıkarabiliyor önemli olan aracı bakımlı kullanmak aracın neler yapabilecegini bilmek yapmak istediginiz off roat olsabile .
Arazi için kullanabileceğin en masrafsız araç herhalde niva'dır. Düşünsene ön takımı dağıttığını. Orjinali komple 100 lira. Ona göre düşün ve karar ver bence. Hemen hemen bütün parçalarının fiyatları böyle rakamlar