Land Rover Discovery mi Jeep Country mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dedox Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,186

dedox

Yeni Üye
Yer
çorum
dostlar 2 araç arasında kararsız kaldım land rower diskowery mi yokso jeep country mi ikiside 97 model ikiside temiz ve bakımlı ne dersiniz hangisini alayım

Etiketler

Ynt: Land Rower Diskovery mi Jeep Country mi?

Ben de jeep off road amaci ile dusunuldugunde XJ ile land Rover Defender arasinda kaliyorum...
Sizin actiginiz konu vesilesiyle ben de arkadaslarin fikrini almak istedim;

Off road icin 1998-2000 XJ 4.0 jeep mi?,
1999-2001 Grand cherokee 4.7 jeep mi?(Bu kasanin kodu da ZJmi bilmiyorum)
Daha uygun olur sizce...

atlvlk' Alıntı:
Daha uygun olur sizce...

Bu karşılaştırmada kesinlikle XJ .

ZJ=93-98 WJ=99 dan sonra ...
ZJ dayanıklılık , parça fiyat ve çeşitliliği , offroad seçenekleri konusunda WJ den daha iyidir .

Disco2 ve XJ arasında kalırsam Yine XJ . Disco 1 olursa işler biraz karışır :D

atlvlk' Alıntı:
Ben de jeep off road amaci ile dusunuldugunde XJ ile land Rover Defender arasinda kaliyorum...
Sizin actiginiz konu vesilesiyle ben de arkadaslarin fikrini almak istedim;

Daha uygun olur sizce...

Barış'ın söylediklerine katılıyorum, ikinci seçenek olarak bahsettiğiniz wj kasa kodlu aracın altyapısı hem xj den, hem de 93-98 arası üretilmiş gc olan zj kasa kodlu araçlardan zayıftır. artı elektronik donanım wj lerde daha fazla olduğu için off-roadda yine dezavantaj.. ayrıca off-road yaparken aracı kırma riskini de göze almak gerek, burda da wj nin maliyeti diğerlerine nazaran çok daha yüksek olur.
xj off-road için alabileceğiniz en mantıklı araç. ha ben doğayla içiçe olayım, hoplayıp zıplayayım, lego gibi bozup bozup tekrar yapayım diyorsanız donanımlı bir cj de işinizi gayet iyi görür ama o da şehir içinde biraz azap olur :smiley:

Ynt: Land Rover Discovery mi Jeep Country mi?

Bilgiler icin tesekkur ederim..
Aslinda Tuncayin CJ si oldukca cekici ama off road amacli hazirlanmis olsa da gerektiginde esim ve oglumun da
binebilecegi bie araci tercih ederim herhalde.
Yuksel bey'in Xj si de oldukca cekici.Off road icin hazirlanmis ayrica bir arac satin alip almama kararim kesinlesirse ve arac hala satilik olursa dusunebilirim... :smiley:
Once yeni uyelerle tanisma etkinligine bir katilalim da off-road ruhunu yakindan hissedelim degil mi? :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR