Land Rover Hk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m.f.gürbüz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,036

m.f.gürbüz

Yeni Üye
arkadaşlar merhaba

siteye yeni katıldım .ben land rover discovery almayı düşünüyorum ama modeller hakkında karar veremiyorum sitedeki bazı konulara göz attım ama yinede kararsızım . tercih ettiğim modeller 1994-1998 arası modeller bunlarda sanırım discovery 1 olarak biliniyor. ilk olarak öğrenmek istediğim dizel modellermi daha iyi benzinli modellermi.yedek parça durumu ve bakım , yakıt tüketimi km ne aralıkta olmalı ve tavsiye edeceğiniz modeller . ben ağırlıklı olarak şehir içinde kullanacağım araziye fazla çıkamam . bana bu konuda yardımcı olursanız menmun olurum .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-siyah-discovery-165403510/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-130.000de-ihtiyactan-tertemiz-160700017/detay

Etiketler
Ynt: Land Rover Hk

vakti zamannida uzunca bir sure defender 130 kullanmistim, land in offroad aracinin defender olduğunu ve harbi offroad yapanlarin bu araci tercih ettiğini söylersem sanirim yalan olmaz,
discovery ise daha nazik bir araç sanirim, karar kesinse dizel olani öneririm, arazi araci deyince dizel akla geliyor, islak ortamda benzinli aracin havu atmasi cok daha mumkun, ancak dizel araçta islak ortamdan etkilenecek cok fazla bir eleman yok, dusuk devirlerde iyi performans arazi için ideal, bunuda dizel sagliyor, benim frontera 2.2 benzinli ve hem arazi hem yolda kullanim için ideal, ama amacim SADECE ARAZİ İÇİN bir defender almak,

kisaca maliyet de bir etken olacak sekilde dizel seçilmeli diye düşünüyorum,

hayirli olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.