Bende de çok güzel bir test var. Bu test Japonyada Bilgi/Işlemcileri, işe alırken uyguluyorlarmış.
Çözmek icin de ortalama 15 dakika zaman tanınıyormuş. Ama Exel dosyası halinde. Exel dosyasını buraya ekliyebiliyormuyuz?
Bende de çok güzel bir test var. Bu test Japonyada Bilgi/Işlemcileri, işe alırken uyguluyorlarmış.
Çözmek icin de ortalama 15 dakika zaman tanınıyormuş. Ama Exel dosyası halinde. Exel dosyasını buraya ekliyebiliyormuyuz?
Kano ile her seferinde uygun olan 2 kişinin karşıya geçme hikayesi değil mi?
Ben biliyorum ama olsun siz sorun, söz cevabı söylemiyeceğim...Ama excel dosyaları nasıl ekleniyor bilmiyorum..
Arkadaşlar bu sefer soru değilde,ilginç bir durum var ortada.Doğrusu pek bi anlam veremedim.
Ayakkabı numaranızı 5 ile çarpın.
Çıkan sonuca 50 ekleyin.
Çıkan sonucu 20 ile çarpın.
Çıkan sonuca 1008 ekleyin.
ve son olarak doğum yılınızdan çıkartın.
SONUC: ilk iki rakam ayakkabı numaranız.Son iki rakam,yaşınız çıkacak
buyurun deneyin ...
Başka bir soru. internette buldum, cevabı bende bilmiyorum.
40 km uzunluğundaki bir ordu ilerlerken, ordunun en sonundaki asker en öndeki komutana bir şey söylemek için koşarak ordunun başına doğru gider, söyleyeceğini zaman kaybetmeden söyler ve aynı hızla geri döner.Bu sırada ordu 40 km yol gider.Arkadan öne gidip geri dönen askerin aldığı toplam yol ne kadardır?
Olayı henüz formülüze edemedim ama ordunun boyu 40 km ve geçen süre içinde ordu 40 km ilerlediğine göre askerin toplamda yaptığı yolun 80 km den az olması gerektiğini düşünüyorum.