İnşaallah yakında geliyorum temmuzun 10 dan sonra gibi ama tam belli değil 18 inde Erdekte olacağım biraz oraları gezeyim sonra mersindeyim artık ;D telsiz konusunda pek bilgim yok biz sadece aselsan 4014 el telsizi kullanıyoruz mersindeki gezilerdede minton el telsizi kullanıyoruz gayet güzel idare ediyor konvoy için ideal sana sadece tavsiyem aselsan kobra el telsizi fiyatıda makul bayada sağlam ve iş görür sanıyorsam 130 TL civarında 2 adet.
sağolun. sakarya pamukova'da sanırm sizin hazırladığınız uğur çevik'in jimny de harikaydı. elinize sağlık. ücretsiz danışmanlık hizmetide veriyormusunuz
sağolun. sakarya pamukova'da sanırm sizin hazırladığınız uğur çevik'in jimny de harikaydı. elinize sağlık. ücretsiz danışmanlık hizmetide veriyormusunuz
Bora şu yazın sıcağında her ne kadar kar çamur olmasa da güzel bir gezi yapmışsınız. Oralar çok güzel yerler ama daha gezecek çok yer var bizim buralarda. İnşallah hep beraber konvoy halinde gezme şansımız olacak Görüntüler çok güzel... İnsanın canı çekiyor ne diyim ;D
Bora şu yazın sıcağında her ne kadar kar çamur olmasa da güzel bir gezi yapmışsınız. Oralar çok güzel yerler ama daha gezecek çok yer var bizim buralarda. İnşallah hep beraber konvoy halinde gezme şansımız olacak Görüntüler çok güzel... İnsanın canı çekiyor ne diyim ;D
Bora sende en az benim kadar insanın motorundan ayrılmasının ne kadar zor olduğunu biliyorsun :-\
Bende hala o pırıl pırıl kromajlı ve gümbür gümbür sesli Dragstarımı çok özlüyorum. Belki sattım ama hala içimde durur :
Bora sende en az benim kadar insanın motorundan ayrılmasının ne kadar zor olduğunu biliyorsun :-\
Bende hala o pırıl pırıl kromajlı ve gümbür gümbür sesli Dragstarımı çok özlüyorum. Belki sattım ama hala içimde durur :
ben özlemiyorum motorsiklet ustaları o kadar soğuttuki beni bu işten benim işim arazide birde kamp olayını çok sevince defender işime geldi bagaj hacmi ktm'ye göre 20 misli fazladır en az. en son enduroclub festivaline özellikle kendimi sınamak için gittim, o eski enduro heyecanımda kalmamış. motorda test ettim orada. yaşlanıorum sanırım ayrıca evlenme zamanım geldi gibi ;D
Tabii sonuçta benim motor cruiser olduğu için tarzımız farklıydı E bi de benim motor süper temizdi ve ustası çok iyiydi, senin yaşadığın problemleri hiç yaşamamıştım.O yüzden hala özlemle bakarım resimlerine. Ama tabii off-roadun zevki yok, doğa da gezinmek tamamen farklı bir duygu, insan aynı motorda ki gibi bunda da özgür olduğunu hissediyor.sanırım beni çekende özgür olma duygusu ve adrenalin ;D
o zaman seini için birkaç eski motorunun bir benzerini resminden atayım. gazi bey için bir günde 854 km sürüp karadenizereğli'den mersin'e sürdüğüm ve satan kişinin ağlayarak bize teslim ettiği motor (650 lik dragstar 2008 model)