VoDaFoNeCeLL
" Birlikte yaşa, yalnız öl "
Arkadaşlar bu gece eve dönerken aracın ön gösterge panelinde, aracı 4x4 e aldığımız zaman yanan lamba yanıp sönmeye başladı. Halbuki arazi vitesi 2H konumundaydı. Her zaman kullandığım gibi kullanıyordum.
O lamba normalde araç 4 çekere alındığında sürekli yanar. Ya da örneğin durmuş vaziyetteyken aracı 4 çekere aldığımda o lamba yanıp sönmeye başlar ve hareket ettiğim anda lamba sabit yanardı.
Şu an sanki aracı durdurmuşum ve 4 çekere almışım gibi o lamba yanıp sönüyor.
Aracı 4 çekere aldığımda lamba sabit yanmaya başlıyor. Duruyorum, normal 2H pozisyonuna alıp devam ediyorum. Fakat bu sefer ön akslardan dönme ve sürtünme sesi geliyor. Sanırım takılı kalıyor. Aracı durdurup geri geri gidiyorum, ön akslar tık diye boşa çıkıyor fakat bu sefer lamba yanıp sönmeye başlıyor.
Lambadan kastettiğim, dört tekerlek simgesi şeklinde çıkan işaret.
Bu ne olabilir?
Fikri olan var mı?
O lamba normalde araç 4 çekere alındığında sürekli yanar. Ya da örneğin durmuş vaziyetteyken aracı 4 çekere aldığımda o lamba yanıp sönmeye başlar ve hareket ettiğim anda lamba sabit yanardı.
Şu an sanki aracı durdurmuşum ve 4 çekere almışım gibi o lamba yanıp sönüyor.
Aracı 4 çekere aldığımda lamba sabit yanmaya başlıyor. Duruyorum, normal 2H pozisyonuna alıp devam ediyorum. Fakat bu sefer ön akslardan dönme ve sürtünme sesi geliyor. Sanırım takılı kalıyor. Aracı durdurup geri geri gidiyorum, ön akslar tık diye boşa çıkıyor fakat bu sefer lamba yanıp sönmeye başlıyor.
Lambadan kastettiğim, dört tekerlek simgesi şeklinde çıkan işaret.
Bu ne olabilir?
Fikri olan var mı?