Motora Kedi Girmesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,429

phobios

Zirve
Yer
istanbul
sakın ola ki arabayı çalıştırmayın. hem kedicik ölür, hem de araba dağılır. nerden mi biliyorum? tecrübe işte ;D ;D ;D

Ynt: Motora Kedi Girmesi

anlayamayacağız işte, sorun orada ;D ;D ;D
ben anladığımda tangur tungur bir ses ve dönmeyen bir direksiyon yardımcı olmuştu anlamama ;D ;D ;D

Motoru çalıştırdığımızda keskin bir miyav sesi gelirse demekki kedi var. Soğuk günlerde arabalarımızı park ettiğimizde sıcak motorun dayanılmaz cazibesine kapılan kedicikler kendilerini tehlikeye atabildiklerinden ötürü arabayı tekrar çalıştırmadan önce dikkat etmemiz gerekiyor. Motor kapağını açıp içine bir bakmak bize bir-iki dakikadan fazla zaman kaybettirmez. Kontrol ederken kullanabileceğimiz bir el feneri, alaca karanlıkta yardımcımız olabilir.

Korna çalmak en basit çözüm bence ancak kedicik artık sağır bir kedicik olarak yaşamına devam edecek malesef

kaputu açıp bakalım da, ben girsem görünmem bu kaputların altına, bi sürü fazladan parça koymuş adamlar, gereksiz ;D ;D

Evet, günahsız bir hayvanın kanına girmektense birkaç dakika kaybetmek kimsenin incilerini dökmez.. Duyarlı yaklaşımlar sergileyen arkadaşlarımı tebrik ediyorum, diğerlerini konuyu bir kez daha düşünmeye davet ediyorum..

yol' Alıntı:
arabaya binerken sarsıntılı hareketler yapmak ve kapıyı sert kapatmak da çözüm olabilir. bu kış çok can yanacak :-\

Bunlar yeterli oluyor bende. Birkaç kez benim de başıma geldi, kedi kaçıyor hemen.