http://advanceadapters.com/product/2277/713006.html
bu siteden yararlanabilirsiniz.verdiğim linkteki parça sadece bir örnek.Fordu ne severim ne de merak ederim..mustang motoru ne tip o göre seçebilrsiniz.
Chevy olsa idi en ince ayrıtıya kada CJ ye monte için gerekli bilgileri size söylerdim.
Sayın Yavuz-Çelikelin konu ile ilgili ilk yorumuna katılıyorum. 1991 senesinde rahmetli İLHAN ustayla ilk tanışmamızda eski sanayideki (istanbul) dükkanında CJ 7 kapılı ve hardtoplu bir CJ 6 ya yanlış hatırlamıyorsam Mustang motoru koymuştu hatırladığım kadarıyla sait diye bir arkadaştı, bu araç uzun süreler gözümüzün önünde rüştünü ispat ederek dolaştı.....
o kadar ustalık işi yok cjye v8 olarak konulabilcek en uyumlu motor denebilir amcden sonra şanzımana muhafazası direk oluyor flanş yapmaya gerek yok kendi aracımda bi süre kullandım ama performansı bana yetersiz geldiği için daha büyük chevrolet motor kullandım onu takmak daha zor
öncelikle merhaba neco bey
mustang motoru attığınızda yakıtı düşünmiceksiniz km'de tam 1 lira yakıyo ama tadından yenmiyor cjy3 mustang mtoru atmak cok basit en ideal ve en az uğraştıran denebilirim biz 77 model cj5'e musatng motoru atmıştık birgün arazidede oldu kadar asfalttada okadar deli gidiyomu diye birgün Seat leon TSİ'yla 2 hız kesici arasınıda (iki hız kesici arası 1km civarlarında) yarıştık aracç gazda olmasına rağmen Seat Leon TSI geçemedi geçmeyi bırakın fazla gaza abanmaktan turbo arıza yaptı ve motor arıza ışığı yandı anlıyacağınız Bir Mustang motoru bulup Cj'nize takın Ve Emniyet kemeriniz Bağlayın
ordu ya gelirsenız dağlaroğlu off road garage ugrayın her turlu yardımı yaparız her türlü motoru yerine takarırız ALLAH ın izni ile yeterki isteyinnn ;D