Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 644,024
Ynt: Navara Kullananlar

Yorumlar lütfen... epey fark etti özellikle öndeki aralık uzaktan dikkat çekecek kadar büyüdü , belki ilerde yaylı süspansiyonlu yükseltme yaparım...oda araba almazsam

Etiketler

abi sorma ya 11 buçuğa kadar kepçeyle uğraştım gece, hortum patlattı gittim sanayiden yaptırdım

Odeh isimli arkadasta 4x4LE vardı galiba geçen gün bir resmini atmıstı STT takmıs ama araba alçak olduğu için çamurda kalmıştı..Odeh kardeşim mesajımı görürsen , sana yardımcı olayım çok cüzi bir fiyata benim yaptığım şekilde yapabilirsin.

doğuş usta güle güle kullan yavaş yavaş oluyor araç sırada snorkel var sanırım ;D

zaten navarayı yapsan ne olacak yapmasan ne olacak offroad aracı dediğin heavy duty olur bakınız 1985-1996 Hilux , yuvarlak akis önde mafsal vs vs vs kaya gibi araba öyle akisli poryalı sistem olmaz. ne varsa eskide var eskinin gözünü seveyim. dünyanın en tahammüllü arabaları 1985 - 2000 arası atmosferik dizel japon pickuplar. büyük konuşma diyeceksiniz afganistanda ırakta adamlar 10 milyonlu kmleri görmüşler youtubede gördüm gözlerime inanamadım.

Direksiyon kayaya tümseğe vs gelip aniden 1-2 tur atınca tamam işiniz bitti bir yerleri kırdınız veya , 4low da kaptırıp girince paldır küldür direksiyon kesin dönüyor. taak taak diye kasma sesi geliyor yuvarlak akis ve ıstavroz tip jeep cj serilerindeki akislerde bunlar yok . şimdiki tüm ticarı 4x4 ler hep poryalı akisli . kınıyorum hepsini özelliklle hilux ve güzelim country skystarı np300 e yazık oldu.

ya doğuşum hergun bı bok atıyosun arabaya yeter yaaaaa ;D