nissan terrano 2.7 lütfen yardımm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çilekeş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,192

çilekeş

Yeni Üye
abiler benim araban spreysiz hiç çalışmıyo hava filitresine balata spreyi sıkarak çalıştırıyorum çalışıncada kendiliginden stop ediyor bazen ne yapsam çalışmıyo 3-4 defa mars motoru bozuldu bunun yüzünden nissan servisine gittim nissan serviside arızayı bilmiyo ne yapmam lazım neyinde sorun var ltfen yardım edin :(

Etiketler
Ynt: nissan terrano 2.7 lütfen yardımm

Ben arızayı bilmediklerine inanmıyorum. Uğraşmak istememişlerdir. Sanayide elinden iş gelen bir ustaya gösterin düzeltir.

sanayidekiler elektronk motor diye anlamıyolar servis bilmiyo abi pazar gunu arabanın enjektörlerin geri dönşümnde kaçak olduğunu fark etim kaçağı giderdim araba çalıştı 20 km yol yaptım tekrar aynı sorunu verdi :(

O geri dönüşüm dediğiniz şey elektrik kablosu mu? Değilse onları kurcalarken kazara dokunduğunuz bir elektrik kablosu var mı?

Hortum öyle gelip geçici bir düzelme yapabilecek birşeye benzemiyor. Hortumlarla uğraşırken kazara dokunmuş olduğunuz bir elektrik kablosu ya da soketi varsa dokununca temas etmeye başlamış ondan sonra araç sarsılınca yine bozulmuş olabilir.

kuvvetle muhtemel 2 parça üzerinde yoğunlaşmak lazım
1- enjektörlerden 1 veya fazlası fazla işeme yapıyor
2- mazot pompasına baktırmanızı öneririm....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR