Niva & Jimmy

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tornado57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,536

tornado57

544 547 55 81
Yer
AFYON, Dinar
ilginizi çekebileceğini düşündüğüm bu araçları görünce sizler için fotoğrafladım :smiley:
yer: Almanya, Nürnberg yakınlarında Erlangen deki Siemens binalarının bahçesi, kar kürüyenlerini biliyordum, tuzlam çok dikkatimi çekti

IMG_6657.JPG

IMG_6659.JPG

IMG_6660.JPG

IMG_6661.JPG

IMG_6662.JPG

Etiketler

Ynt: Niva & Jimmy

Cok sempatik olmuslar paylasim icin cok tesekkurler. Unimog un bu isi yaptigini dusunursek kucuk bir alanda bir meydanda baya is gorurler.

Abiler resimleri eklemek zorladı biraz, bağlantım da iyi değil, elimdekileri ekledim şimdi, benim önden çekr palio nun 4 kar lastiği ile rampada durup kalktığını düşünürsek, bunlar Almanya nın zaten düz ve düzgün yollarını da temizleyebilirler gibi geldi bana:smiley: en azından kendi binalarının arasını (Erlangen de 30 bin kişi Siemens te çalışıyormuş kaç binaları olabilir siz düşünün) :smiley:

bu araçlara kar kürüme aparatı takıldığını resimlerde falan da görmüştüm ama arkada tuzlama aparatı d aolunca ne kadar profesyonel olduğunu anladım.
Merak eden arkadaşlar için bağlantıları da yakından çekmeye çalıştım, yorumlarınız için teşekkür ederim

CKAYA hocam
Unimog bildiğin katır gibi bişey :smiley:
302 motoru var 6 silindir, bildiğin kamyon motoru :smiley:
bi de vites ve takviyeleri ile hız ve güç arasında büyük bir değişim sağlayabiliyor velhasıl büyük siklettir kendisi, saygı duyarız :smiley:

;D :D ;D cok sempatik saksi goturuyor sanirim ;) ceki demirine baglanan bir aparat Thule de mevcut ama tuzlama yi ilk kez goruyorum kureme aparatlisini hatta paletli Jimny bile gordum fakat tuzlama araci son nokta sahane ellerinize saglik nefis paylasim....

Bu arada eklemeden de edemeyecegim o saksi hic dusmeden gidecegi yere ulasti mi acaba oda ayri bir maharet olsa gerek orada yollar dumduz oldugu icin sorun olmamis olabilir :smiley::smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR