Off-Road Aracı Yapmak İstiyorum, Maliyeti Ne Olur?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Volk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,859

Volk

Kamp III
Yer
BOLU
Başlıktada yazdığım gibi bir off-road aracı toplamak istiyorum.Başlangıç olarak jeep cj modellerinden biriyle başlayacağım daha sonra land rover defender 110 veya discovery almayı düşünüyorum.Herşeyiyle araç bana ne kadara mal olur?
yani aracın alımından off-road a hazır olana kadar.Tecrübeli abilerimiz ya da bilgisi olanlar benimle paylaşırsa sevinirim.Yani bu çok saçma bir soru gibi fiyat biçmek çok zor olsa gerek.ama kabataslak bir hesap çıkartırsanız mutlu olacağım
teşekkürler

Etiketler

Ynt: Off-Road Aracı Yapmak İstiyorum, Maliyeti Ne Olur?

Fiyatı arttırmak mümkün tabikide ama başta cj serisinden bir araçla başlayacağım o da pek bütçe istemez diye düşünüyorum.bir de hangi parça ne kadardır ne kullanmak gerekir ?

rakam sana iş yapıcak bi makine çıkartmak için müsait öncelikle tavsiyem yapılmış bi araç da alabilirsin sitemiz satılık bölümünde gerçekten emek verilerek hazırlanmış ticari amaç güdülmeksizin satılan araçlar var bi gez bence önce aracı alman gerek araçda varılan ları görüp eksikleri için bi çalışma yapılır

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için ama ben öğrenciyim.yani bu aracı alabileceğim en kısa zaman 2yıl bunun için ne kadar para biriktirmem gerektiğini öğrenmem lazım
diğer yorumlarınızı bekliyorum

Volk' Alıntı:
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için ama ben öğrenciyim.yani bu aracı alabileceğim en kısa zaman 2yıl bunun için ne kadar para biriktirmem gerektiğini öğrenmem lazım
diğer yorumlarınızı bekliyorum

Milieğitim müfredata cj yimi aldı yoksa. :D :D :D. Bütün öğrenciler cj peşinde.

Başarılar dilerim. Yanlış anlama öğrenci işi cj konusu vardıda daha önce onu hatırlayınca

şu anki cj sahiplerinin en genci benim galiba ama bendende genci çıkacak yakında inanıyorum
volkan ben sana cj tavsıye etmem alıcaksan dıscovery,defender falan al onların malıyetı daha ucuzdur bence :smiley: bu melet adamı yoruyo öğrenciykende cok canımı yaktı benım ama ben alıstım 4 yıl oldu

Evet teşekkürler yorumlarınız için ama bu cj i canlandırmak ne kadar maliyet gerektirir.

Ozan abi malum öğrenci bütçesi şu anda discovery almam imkansız defender alıp ayağa kaldırsam aynı maliyet
az maliyetli bir araç lazım bana

Volkan merhaba,
Bu iş dipsiz bir kuyu misalidir.Kuyuya ne kadar atarsan okadar daha ister.Bence Cj ile başlamak biraz maliyetli olur gibime geliyor.
Ben Pajero,Lada Niva Cherokee (xj) ve Willys kullandım.Son iki aracı halen kullanmaktayım.Land lar hakkında pek bilgi sahibi değilim.Benim kullanmadığım ama arkadaşlarımdan duyduğum bildiğim diğer markalarıda sayarsak.Mesela Suzuki de off-road yapmak için çok uygun bir araçdır.
Bunların içinde senin bütçene ve aldıktan sonraki yapacağın masraflarıda heseba katarsak bence en uygun araçlar Lada ve Suzuki olur.
Cj nin derdi bitmez.Zaten dertsiz bir cj yapmanın maliyeti senin bütçenin çok çok üstünde olur.(en az iki katını bulur).Bana sorarsan farklı markalarıda listene ekle.

haklısın ama cj nın malıyetı dıgerlerınden fazla ben sorunsuz bır cj ıstedım ve yaptım malıyetı senın butcenın 10000 fazlasına geldı 4 yıl önce
senın daha zamanın var nede olsa sen takıl foruma iyice fikir sahibi olursun lada suzıkı cj land hepsi var burda nede olsa kafana en cok yatanı alırsın
yalnız cj belalıdır şimdiden söyleyim bir baslarsan bidaha kopamazsın her gun kufur etsende :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR