Ön Kapılara Yapılan Ses İzolasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tonkano Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,252

tonkano

Kamp I
Yer
İstanbul-Rize
Ön kapılarda ki ses kalitesini artırmak için, ufak bir araştırma yaptım. Sonunda izolasyon malzemeleriyle hem sesteki kalite hemde kapılarda ki tok kapanmayı elde ettim. Kapılar kapanırken önceden kırılgan çıkan ses yerini daha dolgun bir sesle kapanmaya bıraktı. Seste ki tını daha derin ve daha tok çıkmaya başladı. Düşünenler le paylaşmak istedim.

28082010649.jpg

28082010650.jpg

28082010651.jpg

Etiketler
Ynt: Ön Kapılara Yapılan Ses İzolasyonu

Elinize sağlık. Uzun zamandır forumda görememiştim, yaptığınız çalışmaları ve paylaşımlarınızı özlettiniz :smiley:

Doğrudur, yazın Rize de çay toplama işleriyle uğraştım. Hem memleket özlemi, hem tatil, hem de iş, hepsi çıktı aradan. Boş zamanımda evin bahçesinde yaptım bu uygulamayı, dört kapıya da yaptım. Memnun kaldım. Kapılar kapanma sesi, çok hoş oldu. Çok iyi izolasyonlu araçlar gibi çok güzel oldu. Sırf bu işten dolayı değer. Tavsiye ederim.

Bu kadar yeşili görünce arka fonda tahmin etmiştim zaten ;D

Yaylaya çıktınız mı, performansı nasıl aracın onu da mümkünse ayrı başlıkta paylaşırsınız sevinirim ;)

Sevgili gezengen,
Ayder ve Zilkale yaylasına çıktım, günübirlik. Resim çekemedim. Bir arkadaşımı gezdirmek için. Daha çok çıkarım diye acele etmedim resim çekmek için. Daha sonrada işler sıkıştı vaktım olmadı hıç. Öylece İstanbula geldim. Seneye inşallah. İdare eder dersen evin etrafından bir iki kare size, buyrun bakın.

07072010603.jpg

26052010571.jpg

22052010560.jpg

27082010648.jpg

22052010556.jpg

Maşallah cennet gibi, Rize'ye gitmeyeli uzun zaman oldu, umarım en kısa zamanda tekrar giderim. Fotoğraflar için teşekkürler ;D

İnşallah gelirsiniz. Yazın ben oralarda olurum. Hertürlü yardımcı olabilirim.
Fotoğraftaki yerler her hafta farklı renge dönüşür. Saygılar...

tonkano' Alıntı:
İnşallah gelirsiniz. Yazın ben oralarda olurum. Hertürlü yardımcı olabilirim.
Fotoğraftaki yerler her hafta farklı renge dönüşür. Saygılar...
fotoğraflar rize çayeli gibi ama tam olarak neresi çıkaramadım...bu arada bende rize çayeli'nden...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR