Pajero Diferansiyel Oranı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ladikoffroad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,355

ladikoffroad

Ladik Off-Road Team
Yer
samsun/ladik
Web
www.ladikoffroadteam.tr.gg
bu konu hakkında başlık var ama ben teknik kısmına açmak istedim 1990 model kısa şase 2.6 benzinli pajero muza kilitli diferansiyel ararken alttaki oranlar çıktı acaba bu ikisinden biri uyarmı bizim arabaya
179 MITSUBISHI DİFRANSİYEL PAJERO 3500 KİLİTLİ DİFRANSİYEL 8.39
180 MITSUBISHI DİFRANSİYEL PAJERO KİLİTLİ DİFRANSİYEL 8,37

Etiketler
Ynt: Pajero Diferansiyel Oranı

Bu sorunun en doğru yanıtı aracınıza ait servis manuelinde yazar. Eğer internetten bulamazsanız yetkili servislere oranı sorabilirsiniz. Bir de yarışlara Pajero hazırlayan İlfer Oto'da bir cevap verebilir.

Bahsettiğim kullanma kitapçığı değil, servis manueli. İnternette aratınca bulunabilir ya da parasını verip Hayne's den getirtilebilir. Ama ayna mahruti oranını öğrenmek o kadar zor bir şey değildir.

Selam;
Diff. kilidi ilfer otoda bulursunuz.Bende de pajero var (1990) geçen sne sormuştum vardı.

Ayrıca benim bir düşüncem var:
Bu araçlarda 4.ve 5. viteslerin arası çok kısa bu nedenle uzun yolda motor yüksek devirde çalıştığından yakıt sarfiyatı fazla oluyor.
Öneri: 5.vites dişlisini ve karşılığını yeni bir oranla değiştirmek.Benim yaptığım hesaba göre % 20 düşürmek gerekiyor.bu konuda düşüncesi olan varsa öğrenelim.

geçenlerde Rauf ustanın orada jeepte bir tane eğim saati gördüm. İstedim getirecekler. 2 kadranlı yalnızca aracın eğimini ölçüyor. Rakım ölçeri yok.. 45 YTL imiş fiyatı da..Gelsin resmini koyarım.

selamlar benim elimde pajeronun kilitli ve normal defransiyelleri bulunuyor www.eksperoto.com adresinden parça listesine ulaşabilirsiniz

Serkan bey sizde 1999 pajero 3,5 V6-5kapı ( Şişik kasa tabir ediliyor.) nın. snorkeli varmı.
Galiba sadece safari ve bir marka daha üretiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR