Pajero Sevisleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ifiliz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ifiliz

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Dün üye oldum. Kış döneminde 93 model pajero aldım asfaltta kullanılmış araziye sokulmamış ve plg takılmamış. 230.000 km de. Aşağı yukarı 6 aydır kullanıyorum daha servis görmedi ancak artık iyi bir servisle tanışmalı. İstanbul'da sizin önereceğiniz servisler varmıdır? Herkes eminim gittiği servisi önerecektir aksi halde gitmez ancak burada memnuniyet ve fiyatta önemli. Hepimiz için faydalı bir forum olacaktır diye düşünüyorum. Avrupa ve Asya yakası için servisleri belirtirseniz sevinirim.

Aracımla kışın Boluya gittik yaylada mahsur kaldık:smiley: Ne zincir var ne kar tipi lastik. Yaylada 5 saat mahsur kaldık daha sonra CJ5 geldi tenekeden toplama gibi birşey ama 4 teker zincirli yara yara geldi kurtardı.400 krş yaktı (Benzin) Sanırım aldığım kişi karbiratörü iyice kısmış ancak arabanın çekişi çok düşük. Dün buradan Batuhan arkadaşımla mailleştik oda benzer sorun yaşamış karbüratöre ufak bir müdahale ile oldukça değişmiş. Saygılarımla İsmail Filiz

Etiketler
Ynt: Pajero Sevisleri

İsmail bey aramıza hoşgeldiniz.

CJ için kullanmış olduğunuz yakıştırmanın maksadınızı aşan bir söz olduğunu tahmin ediyoruz. Yoksa bu aracı kullanan bir çok arkadaşımız alınacaktır.

Saygılar...

Aman kimse alınmasın arkadaşlar. Burada aslında metih etmeye çalıştım. Bu CJ5 ile gelen arkadaş 2.5-3000 ytl'ye almış bu aracı. ancak sanayide üzerine offroad için epey bir masraf yapmış görüntü yok ama keçi gibi bir aletti. Orada gerçek bir 4*4'ün neler yapabileceğini gördüm. 60 cm kar vardı ve yara yara geldi. Bu manada dedim. Zaten gerçek off roadçıların bizim gibi görüntüye değil icraata baktıklarını bilirim:smiley: Saygılarımla

İsmail bey;servisler bölümünde bulabilirsiniz.Ben yinede linki vereyim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13215.0

Bilinen en meşhur Pajero servislerinden biri Kartal Oto Sanayi'de İlfer Oto'dur.

Bir üst mesajda Yüksel'in verdiği link...

Ancak biz Pajero'muzu eskiden tanıdığımız bildiğimiz ustalara götürüyoruz bakım için, şu ana kadar hiç sorun çıkarmadı, sadece bakım konusunuda kitabına göre sanayide yaptırıyoruz. İlfer ile ilgili bir tecrübemiz yok anlayacağınız, iyi ya da kötü diyemem ama en meşhuru diyebilirim.

Teşekkürler Murat,
İlyas ustanın ününü duymuştum. Maslak Atatürk Sanayidede 1-2 servis duydum ama fazla değil. senin aracında hayırlı olsun. O aracıda ben ilan zamanı hatırlıyorum demek size kısmet oldu. Bende aşkına gitmiştim 1-2 tane inceleme fırsatım oldu.

Aynı konunun işlendiği "Servisler" bölümümüz var, hatırlatmak için linkini veriyorum...

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=251.0

İsteyen arkadaşlar, bildiği "Pajero Sevisleri"ni oraya ekleyebilirler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri