Arkadaşlar merhaba,
Dün üye oldum. Kış döneminde 93 model pajero aldım asfaltta kullanılmış araziye sokulmamış ve plg takılmamış. 230.000 km de. Aşağı yukarı 6 aydır kullanıyorum daha servis görmedi ancak artık iyi bir servisle tanışmalı. İstanbul'da sizin önereceğiniz servisler varmıdır? Herkes eminim gittiği servisi önerecektir aksi halde gitmez ancak burada memnuniyet ve fiyatta önemli. Hepimiz için faydalı bir forum olacaktır diye düşünüyorum. Avrupa ve Asya yakası için servisleri belirtirseniz sevinirim.
Aracımla kışın Boluya gittik yaylada mahsur kaldık
Ne zincir var ne kar tipi lastik. Yaylada 5 saat mahsur kaldık daha sonra CJ5 geldi tenekeden toplama gibi birşey ama 4 teker zincirli yara yara geldi kurtardı.400 krş yaktı (Benzin) Sanırım aldığım kişi karbiratörü iyice kısmış ancak arabanın çekişi çok düşük. Dün buradan Batuhan arkadaşımla mailleştik oda benzer sorun yaşamış karbüratöre ufak bir müdahale ile oldukça değişmiş. Saygılarımla İsmail Filiz
Dün üye oldum. Kış döneminde 93 model pajero aldım asfaltta kullanılmış araziye sokulmamış ve plg takılmamış. 230.000 km de. Aşağı yukarı 6 aydır kullanıyorum daha servis görmedi ancak artık iyi bir servisle tanışmalı. İstanbul'da sizin önereceğiniz servisler varmıdır? Herkes eminim gittiği servisi önerecektir aksi halde gitmez ancak burada memnuniyet ve fiyatta önemli. Hepimiz için faydalı bir forum olacaktır diye düşünüyorum. Avrupa ve Asya yakası için servisleri belirtirseniz sevinirim.
Aracımla kışın Boluya gittik yaylada mahsur kaldık