Kamuda ve piyasada satılık ilgimizi çeken araçları artık bu bölümde toplayalım.Siftah benden
Temiz gözüküyor.Yalnız TASİŞ satışlarında arttırma sonucunda oluşan bedelin gümrük satışlı ise yaklaşık 2.2 , kamu satışlı ise gine yaklaşık 1,4 ile çarpılması gerektiğini unutmayın.
Bir de araç 1.ci satışta satılmazsa 2.satışa % 25 düşük muhammen bedelle, 2.ci satışta da satılmazsa 3. satışa %50 düşük muhammen bedelle çıkar.3.cü satıışta da alıcı bulamayan araçlar yaklaşık bir 6 ay sonra tekrar görücüye çıkarlar.
Şu araç çok ilgimi çekti.1966 dizel REO.Araç Aliağa MKE Hurda Müdürlüğünde.Satış 26 aralık.Maaesef resim yok.
İzmirden bir meraklı arkadaş çıkıp bizi bilgilendirebilse ne iyi olurdu.
,
Nadir amca ilgimi çekti hatta babamın bile ilgisini çekmiş; mesajını gösterdiğimde işyerinde bile bakmış.(Hayret, yine Gözde Düğün Salonunu görmek istiyor galiba) ;D Araç da ÖTV'de var galiba.
Gerçekten masraflı gözüküyor, gözüktüğü gibide çalışmamış yatmış galiba. Bilmem, karar babamın! (yatmış araçtan çekiniyor biraz) 8)
Bir de arşivimde Almanya'daki meslektaşının resmi var;
Bir zamanlar Orman İşletmesine ait 406 unimog.
Tasfiyeye çıkarılmış. (Daha bundan ne cevherler çıkar da...)
Aracın sahibi aracı Otopark'a bırakmış. 1- 1,5 senedir hiç uğramıyormuş yaw. Bu konuya yarın bir el atımda, otoparka gidim... İnşallah satar. Ama adam satmak istese otoparka neden bıraksın ki. Kesinlikle mogları iyi tanıyan birisi ???
Arkadaslar ihitiyaci olanlara kesinlikle önerebilecegim bir arac plakası NG 565 çankayada oturuyor , orjinal Camel Trophy aracı , port bagaj roll-cage ile şasiye bağlı, bu araclardan türkiyede bir kaç adet kaldı kesinkikle kaçırmayın. Üzerindeki aksesuarlara ödeyeceğiniz para 23000 usd den fazladır emin olun.
Bir de arkadaslar boyle guzel bir arac var ve aracin linkine giderseniz, resimlerine dikkatlice bakarsaniz, satildigi yerde, bu aracin arkasinda cok cici bir unimog var...
bir bakin derim:
Evet ambulans, Muratın tur şirketi var safari turları düzenliyorlar sanırım onun için almış ama araç hiç ellenmeden alındığı gibi duruyor , kilometreside çok düşüktü sanıyorum , bu arkadaşımızda Landrover bir sürü olduğu için buna sıra henüz gelmemiştir.
Ambulanstan başka şeylerde oluyor, yeterli paran, sabrın, zamanın var ise ektekini mutlaka incele. Birde bunu arazide görmeliydin, şimdi bir ingilize satıldı.
Bir de arkadaslar boyle guzel bir arac var ve aracin linkine giderseniz, resimlerine dikkatlice bakarsaniz, satildigi yerde, bu aracin arkasinda cok cici bir unimog var...
bir bakin derim:
İki hafta önce Levent' te Tekfen Tower'in önünde park halinde görmüştüm. Otobüsle geçiyordum bir de baktım 406 unimog gözüm hiç ayrılmamıştı, ta ki ordan uzaklaşana kadar.Tek kabin, kasası branda ile kapalı, fiyakalı bir unimog işte . Plakasını da almıştım.(34 AE 5948) Ruhsatta kamyonet diye geçiyor. Bende fotosunu çekemedim diye üzülmüştüm, bir tane bulduk... Teşekkürler....
Anlaşılan Gamze Abla; virüs hücrelerinde dolaşıyor. Zaman geçtikçe daha da yayılıyor