RAV 4 Alıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zigana78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,027

zigana78

Ana Kamp
Yer
kastamonu
Arkadaşlar merhaba

1996 model RAV 4 buldum. c.tesi arabaya baktıracağım,, 2001 model Toyota Yaris ile kafa kafaya takas düşünüyorum.
sizce nasıl olur toyota olsun istedim.
selamlar

Etiketler

Ynt: RAV 4 Alıyorum

hocam doğayı çok seviyorum.
arkadaşlarla doğada gezmeyi sevdiğim için arazi şartlarında kullanmayı düşünüyorum.
off-road olarak pek teçrubem yok,
ancak bu etkinliklerede seyirci olarak katılmayı düşünüyorum

agır sartlarda kullanmadıkca sızı normal gezılerde tatmın edecek arac arkadasımda var tatmınkar sımdıden hayırlı olsun

Dediğiniz şartlarda işinizi görür sizi "yoldan çıkarır" ancak siz yoldan çıkmışken şu tepenin arkasında ne var ki ya da sağa ayrılan orman yolu nereye çıkar ki gibi sorular sorup da cevabının peşine düşerseniz o zaman yetersiz kalabilir.

Şimdiden hayırlı olsun ancak parasını verip (abi çalıştır motoru yok yok bu iyi gibi baştan savma işlerden bahsetmiyorum bayağı bayağı expertiz ve bir sürü şeyin kontrolü) iyi ve güvenilir bir servise -ki bu yetkili servis de olabilir- sağlam bir ekspertiz yaptırmadan asla almayın sonra pişman olduğunuz gibi paranız da boşa gider yarisi ararsınız "sanayinin yolları iki" şarkısını da haftada bir kaç kez hep dinlersiniz. O nedenle iki ileri bir geri de olsa acele etmeden sakince karar verin araç sağlamsa alın klasik sanayi ağzı olan "abi keyfe keder bir iki işi tabi ki çıkacak" denirse arkanıza bakmadan kaçın. O keyfe keder bir iki iş size bir iki bin lira şeklinde döner baştan demedi demeyin :smiley:

Hayırlı olsun, aynı modelini yaklaşık iki yıldır kullanıyorum. Hayırlı olsun, Off-road yapmana gerek bile yok. tepe-bayır istediğin gibi dolaşırsın, Ben Ankara'da elmadağ, sorgun yaylası, gibi yerlere 15-20 cm'lik karda rahatlıkla gidip gelebiliyorum, süper keyiflidir:smiley:

vermiş olduğunuz bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
belirttiğiniz hususları dikkate alacağım.
inşallah araba iyi çıkar bende bir 4X4 sahibi olurum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR