Roll Cage Teknik bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,907

Etiketler

Ynt: Roll Cage Teknik bilgi

ŞAseye bağlı o ayaklar, böyle zaten bir işe yaramaz rollcage...

Resimde görünen kaportaya vidalı.. ???

Bende öyle düşündüm ama kaportaya bağlı değilmiş. kaportaya baglı olan yer içtende şaseye bağlı

Kaportayla öpüşen yerin altında da aynı şekilde kare ve kareye kaynaklı boru var. Kaporta arada sıkışıyor vidalayınca, oradan da şaseye bağlanıyor...

Türkiyede kim yapıyor bu işi...

Kime yaptıracağız?

ONTURK' Alıntı:
Türkiyede kim yapıyor bu işi...

Kime yaptıracağız?

Benim usta başlayacak bu hafta içi, kesin yaptırmayı düşünüyorsanız iki adet çıkarsın daha uygun olur. Biraz masraflı bir iş çünkü.

sword7' Alıntı:
Benim usta başlayacak bu hafta içi, kesin yaptırmayı düşünüyorsanız iki adet çıkarsın daha uygun olur. Biraz masraflı bir iş çünkü.

Çelik çekme boruya Kaynak yapmadan ve CNC makinede Kıvırarak yapılacak bir projede varım. hatta Taner arkadaşımın adınada konuşursam bize 2 araçlık takım lazım.Fiyat uygun olursa Varız.

ONTURK' Alıntı:
Çelik çekme boruya Kaynak yapmadan ve CNC makinede Kıvırarak yapılacak bir projede varım. hatta Taner arkadaşımın adınada konuşursam bize 2 araçlık takım lazım.Fiyat uygun olursa Varız.

Kaynaksız nasıl olacak o iş bilmiyorum. Zamanım olmadı gidip yaptıracak bu ara. Nasıl yapacağını sorar yazarım buraya...

kaynaksız pek olacak gibi görünmüyor

bence önden sasbitlenmiş ve sabitlenen yer de hareketli olacak şekilde yapılmış yani makas küpesinin bağlantısı gibi aksi halde o rollcage bir işe yaramaz ve tavanı ezer

sword7' Alıntı:
İçeriden değilde dışarıdan yaptırmayı düşünüyorum. Arka ve ön ayaklar şaseyle bağlantılı olacak tabi. Şu şekilde...
bu sanki portbagaj gibi duruyor.araç devrildiğinde çapraz destek olmadığı için kasayla birlikte ezilmezmi ?

(b) sütununda içten de tavanı dönen bağlantıları var.