Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 469,369
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

şu resimleri senin maile yollasamda sen halletsen ben yaşlı adamım yormayın beni butun gun yuzdum zaten

Etiketler

ooo alpaslan geldi ben bi biyerlere bakıp geleyim yalanda kalmadı anasını satayım........çocuğu okuldan alıp geleyimmm ;D

ahmetergun' Alıntı:
şu resimleri senin maile yollasamda sen halletsen ben yaşlı adamım yormayın beni butun gun yuzdum zaten

Gönder abi ayıp ettin. Olmadı Ayhan beyfendiye yolla. O uzmandır bu konularda. Maşallah her konuda en az 10-12 görsel paylaşım yapıyor ;D

Bu arada gitmiş yine board oyununa bulaşmış. Tövbe estağfir ...

ayhanbursa' Alıntı:
.........sen silme silme görücen gününü alpaslan a güven bak neler geliyor başına ;D ;D

Alpaslan cümle ile ilgili yorumunu alayım ;D

ahmetergun' Alıntı:
..........şu ana kadar her şey iyidi de abi bütün gün yüzdüm zaten deyip ....bir laf yaptınya .............bütün yardımlarımı geri aldım abiii........yüzmek su dinlenmek tatillllllllllll ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
Alpaslan cümle ile ilgili yorumunu alayım ;D
oooooooooo meyve veren ayhan taşlanır tabi vurun kahpeye pardon ...vurun ağacaaa ;D

abıcım ben emekli adamım ne yapayım piyasa berbat işi gücü kapattık piyasa açılınca devam ederiz yine

ahmetergun' Alıntı:
abıcım ben emekli adamım ne yapayım piyasa berbat işi gücü kapattık piyasa açılınca devam ederiz yine

Ya abi ciddiye alıp ne cavaplıyorsun Allah aşkına. Daha geçen haftanın tamamını denizde geçirdi adam. Bırak demogoji yapıyor..

alpaslanepli' Alıntı:
Ya abi ciddiye alıp ne cavaplıyorsun Allah aşkına. Daha geçen haftanın tamamını denizde geçirdi adam. Bırak demogoji yapıyor..

ayhan doğrumu ıyı yuzdunmu bari yoksa affetmem ;D

bana musade resimlerle uğraşacağım