Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)
bircanefe' Alıntı:
fiyatta anlasırız serkan
zaten o donma tehlikesi atlattıgın gezideki fotograflara bayıldım...
hepinize ben tesekkür ederim istediğim gibi olmadı pek ama ilk gezi acemiliği diyelim..umarım daha zorlu parkurlarda daha keyifli fotograflarımızda olur...sinan54 hangi fotograf anlamadım
bircanefe' Alıntı:
bak bak dedikodu almış yürümüş fotograflar yanmıs arkadasşlar
levent bey cok gecmiş olsun...ama krikonuzda gözü kalan arkadasların nazarımıdır acaba şükür sağ salimsiniz..keske hiç olmasaymıs
;D ;D ;D ;D ;D Ben atladım atlarken düştüm levet bey doğrudur Bircanda arkasına bakmadan gitti ..Allah sizden razı olsun yolda bırakmadınız.. Bu arada çok geçmiş olsun levent bey..
akhanlı' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D Ben atladım atlarken düştüm levet bey doğrudur Bircanda arkasına bakmadan gitti ..Allah sizden razı olsun yolda bırakmadınız.. Bu arada çok geçmiş olsun levent bey..
bircanefe' Alıntı:
bende fotograflarda bittik arkadaslar..umarım begenmişsinizdir...bu güzel organizasyon için başta hakan arkadasım ve leylaya sonrada katılan dostluğunu bizden esirgemeyen tüm katılımcılara cok tesekkürler...baska organizasyonlardada görüsmek dileğiyle...umarım bu gezi sadece bir baslangıc olur...
ellerinize sağlık teşekürler resimler çok güzel çıkmışlar,,,
tabi bu arada biraz kırmızılık bana yakışıyor herhalde(resimler yanmamışlar gördük demekki kriko konusunda benim suçum yokmuş bu arada hemen yazayım dedim).. yaştandır herhalde kızarmak diye avutuyorum kendimi
saygılar
olsun ben onu özellikle herkez gittikten sonra yaptım sinana da yazmıştım, artık biz bu işi profosyonelce yapıyoruz gençlerin şevkini kırmayalım onlar bazı şeyleri öğrensinler diye sadece takip ediyoruz ama yapılabileceğinide gösteriyoruz amaç zevk almak daha çok çıkışlar olur öyle ince yerler değil daha zor parkurda görüşeceğiz önemli olan bu işe gönül verenleri toplayabilmek , ve genç arkadaşlar bu işi becerdiler ellerine sağlık...
Mustafa ve Tanju Abi bir daha ki gezi Hendek tarafına düşünüyoruz. Derin çamur etaplarından oluşan zorlu 5 Yayla geçişi ustalarında dişine göre....
Ama biraz daha zaman var oralar şimdi kar altında biraz havalar ısınsın...