Sakarya - Kırantepe

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bircanefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,734

bircanefe

Kamp III
kırantepe adı üzerinde araçları kırmaya devam ediyor...her ne kadar soft bir parkur olarak başlasa da dün geceki kar tipi soğuk ne yazıkki eğlenceli giderken serkanın aracının arızası ile bizi yoran bir etap oldu... tekrar serkana geçmiş olsun..

Etiketler

Ynt: Sakarya - Kırantepe

önce tipide keyifli su geçişleri...hatta ne yazıkki en güzellerini görüntüleyemedim bile..ben makinayı açana kadar serhat ve efe çoktan karşı kıyıdaydılar..

.

kırantepe 002.jpg

kırantepe 003.jpg

kırantepe 004.jpg

kırantepe 007.jpg

kırantepe 010.jpg

ve daha çamura doyamadan yaşanan aksilik...kaderimiz yine çamurla boğuşmak:smiley: bu arada malum tipi leyla ile çalı çırpı toplayıp ateşi canlı tutma derdindeyiz..

kırantepe 023.jpg

kırantepe 024.jpg

kırantepe 029.jpg

kırantepe 034.jpg

kırantepe 035.jpg

neyse fotograflara yansımasada zevkli bir aksamdı..serkan da aslında ucuz atlattı..uzun yolda basına gelse aynı arıza neticesi cok daha olumsuz biterdi...

kırantepe 037.jpg

kırantepe 038.jpg

kırantepe 041.jpg

tabi dün akşam hızımızı tam alamadığımız için yine kırantepe yollarına düştük

kırantepe 046.jpg

kırantepe 083.jpg

kırantepe 082.jpg

dün gece karda tipide donduğumuz mekan bu gün günlük güneşlik gökyüzü masmavi bembeyaz bulutlar...

kırantepe 085.jpg

kırantepe 093.jpg

kırantepe 094.jpg

kırantepe 104.jpg

kırantepe 108.jpg

bu şehri seviyorum... 5 dk uzaklıkta offroad parkuru tepede yamaç paraşütleri, bir yanda motorsikletli arkadaşlar bir yanda sapancanın muhteşem görüntüsü...

DSC02238.jpg

DSC02240.jpg

kırantepe 134.jpg

kırantepe 111.jpg

kırantepe 159.jpg

yeni arkadaşlarla tanıştık..hatta benim oğlan ilk defa kurtarma faliyetine de katıldı:smiley:

kırantepe 261.jpg

kırantepe 268.jpg

kırantepe 271.jpg

kırantepe 278.jpg

kırantepe 274.jpg

eee araçta çimenler bitti sonunda... bu vinç kablosuyla napıyorlar diye bende merak ediyorum:smiley:

kırantepe 280.jpg

kırantepe 060-1.jpg

kırantepe 061-1.jpg

Amortisörün yerinden çıkması neticesinde rotil sarkmış ve sağ ön teker arabanın altına yan yatmıştı.Bircan ve Hakan'la berabaer olmamız benim şansım,onların benimle olması ise şanssızlıklarıydı. ;DTekrar tekrar teşekkür ediyorum Bircan,Hakan ve Bizi yanlız bırakmayan Leyla Ablaya..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri