1963 MODEL ARAÇTA TOFAŞ MOTORU VARDIR LPG LİDİR AMA MOTORU İŞLETMEDİM ESKİ MOTORU ÇOK YAKIYOR DİYE BU MOTORU ATTIM FATURASI OLMADIĞI İÇİN O ZAMAN İŞLETMEDİM ORJİNAL MOTORUDA DURUYOR ONUDA VERECEM ARACIN 4 SENEDİR MUAYENESİ YOKTUR ORJİNAL MOTORU TAKILIP MUAYENEDEN GEÇER ARAZİDE SORUNSUZDUR 4x4 SORUNSUZ ÇALIŞIR KAPORTASI İYİ DURUMDADIR FİYAT 6.000 TL İSTİYORUM İLETİŞİM 0532 622 56 29
1963 MODEL ARAÇTA TOFAŞ MOTORU VARDIR LPG LİDİR AMA MOTORU İŞLETMEDİM ESKİ MOTORU ÇOK YAKIYOR DİYE BU MOTORU ATTIM FATURASI OLMADIĞI İÇİN O ZAMAN İŞLETMEDİM ORJİNAL MOTORUDA DURUYOR ONUDA VERECEM ARACIN 4 SENEDİR MUAYENESİ YOKTUR ORJİNAL MOTORU TAKILIP MUAYENEDEN GEÇER ARAZİDE SORUNSUZDUR KAPORTASI İYİ DURUMDADIR FİYAT 6.000 TL İSTİYORUM İLETİŞİM 0532 622 56 29
öncelikle hayırlı satışlar. Plakadan mantık yürüterek soruyorum araç Karabük'te mi?
orjinal motoru dediğiniz nasıl tip bi motor? modifikasyon yapılmış sonradan işletilmişte olabilir?
Evet araç Karabük'dedir ben Ankara'da yaşıyorum sadece memlekete gittiğimde kullandığım araçtır üzerinde kendi orjinal motoru vardı çok benzin yakmasından dolayı bende tofaş motoru aldım lpg taktırdım aslında niyetim dizel motor alıp işlettirmek istiyordum fakat artık olmuyormuş onun için öyle kaldı araçta hiç bir sorun yaşamadım başka bir arazi alacağım için satıyorum defenderlede takas olur...