Satılık - Casio Prg-40

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sciencepeople Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,620

sciencepeople

Kamp III
Yer
Ankara
arkadaşlar sadece bir kez koluma taktığım casio prg-40 saatimi satıyorum ilgilenenlerle irtibata geçelim..saatimi sadece günübirlik hasan dağı faaliyetinde kullandım şehirde ise esirgediğimden dolayı
kullanmadım..satma amacım ise başka ekipmanlara acil ihtiyacımın olması...özellikleri ise;(haziran ayında aldım 2 yıl garantili)
-otomatik zemin aydınlatma -pusula -yükseklik ölçümü -barometre ölçümü -ısı ölçümü -kronometre -5 alarm -tam otomatik takvim -yön çerçevesi -silikon kayış -100 metre su geçirmezlik...

Etiketler

Ynt: Satılık - Casio Prg-40

selam 300tl fiyatlarını araştırabilirsiniz..sadece malzemelerimi acil tamamlamam gerektiğinden aldığım fiyatın bu kadar altına veriyorum....

bir internet sitesinde bu fiyat var mesela

http://www.ucuzlukvar.com/index.php?p=show&pid=3415&k_id=444&kn=Outdoor+Saatler

parantez içerisindeki %32 kafamı karıştırdı.. eğer fiyata dahil değilse bende 250tl ye çekiyorum..(araştıracağım..)

arkadaşım ben yeni üyeyim saatin satışa konulma tarihine baktım epeyi süre olmuş ama yinede bir sorayım .......satmadıysan son fiyatın trink para hemen alayım

selamla ilk mesajınızıda benim konuya yazmışsınız hayırlı olsun ama maalsef o saat satıldı ama aynı temizlikte yine koleksiyonumdan daha uygun bir fiyata bir saatim daha var ilginizi çekerse görüşelim

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-az-kullanilmis-ciziksiz-casio-45163591/detay?

Sağlıcakla Kalın
Emre

Benim ihtiyacımı karşılayacak olan prg * serisi saat.......ilgine teşekkürler casio haricinde eline garmin , suunto saatler geçerse ilgilenirim irtibatlı olalım.

off road dream' Alıntı:
bir internet sitesinde bu fiyat var mesela

http://www.ucuzlukvar.com/index.php?p=show&pid=3415&k_id=444&kn=Outdoor+Saatler
sizi tebrik ederim sizler olmasaniz herkes kafasina göre birseyler yazi yor fiyat....

avci 16' Alıntı:
sizi tebrik ederim sizler olmasaniz herkes kafasina göre birseyler yazi yor fiyat....
Sayın avcı-16 ,

İnternet sitelerindeki fiyatlar beni hiç ilgilendirmez.Ben aldığım yeri aldığım fiyatı bilirim.Bu saati ben aldığım fiyatın altına verdim.Kendi hesabıma göre de bu miktar çıktı.Fiyat bu alan alır almayan almaz bu da sizi hiç ilgilendirmez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR