satılık defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmetsparrow Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,816

mehmetsparrow

Yeni Üye
merhaba arkadaslar.acil defender 110 aranıyor.!11 kişilik koltuklu 4 veya 5 adet alınacak model 1989-1992 olabılır teşekkürler haberlerinizi beklıyorum!!

Etiketler
defender
Ynt: satılık defender 110

Defendere 11 kişilik koltuk ruhsatına TSE artık izin vermiyor , mevcut 11 kişilik araçlar muayenede TUV a takılacak ve mecburen 5 kişiliğe düşürülecek. İlerde zarar görmemek için hesabınızı ona göre yapın.

6+1 düşünürseniz arayabilirsiniz
534376369
sinan durdu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-land-rover-defender-110-dizel-jandarma-araci-114126606/detay sitede mevcuttt

Ne zaman yürürlüğe girdi bu olay şimdi muayane gittiğimizde proje filan çizdirip ruhsatımı değiştirecez biraz açıklarmısınız bu durumu ?

Ruhsatta minübüs mg2 11 kişi yazıyorsa hiç bir sıkıntı yok sıkıntı otomobil ruhsatlı koltuk sayısı dokuz kişiyi geçiyorsa sıkıntı orada o zaman koltuk sayısını dokuz kişinin altına düşürtüyorlar mg1 olduğu için mg2 11 kşilikler telaşlanmaya gerek yok rahat olsunlar.

Merhaba iyi gunler
Bende bir sey sormak istiyorum
Bu konuda bilgi sahibisiniz.
Ben ambulan olan bir araci 5 kapili minubus e cevirmek istiyorum.sizce yasal olurmu ne gibi zorluklar ilekarsilasirim
Tesekkurler

Merhaba iyi gunler
Bende bir sey sormak istiyorum
Bu konuda bilgi sahibisiniz.
Ben ambulan olan bir araci 5 kapili minubus e cevirmek istiyorum.sizce yasal olurmu ne gibi zorluklar ilekarsilasirim
Tese kkurler

Aracın sınıfı önemli birde bazı ruhsatlarda kapı sayısı yazmıyor kapı sayısı yazmıyorsa çevirebilirsin bizim burda yapan oldu sıkıntı yaşamadı..