Satılık Unimog 404 S

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,161

unal

gsm 0554 280 21 87
Yer
istanbul
1975 model unimog radyatörüne kadar sıfır koydum bakımlar vs yapıldı sıfır fren ana merkezi takıldı vs vs vs ) kısacası ne gerekiyosa yapıldı 2015 5 ayına kadar muayenesi bile var aracın fiyatı 25 000 tl tel 0554 280 21 87

Etiketler
Ynt: Satılık Unimog 404 S

Kampta yan komşum Unimog sahibi. Kanıt olsun diye kendi aracımızla fotoğrafını çektik.

İstanbul bırakmıyor, tayin çıkmıyor, bir çıksa neler yapıcam ama kurtulamıyorum İstanbul sokaklarından.....

ülkemizde maalesef sadece unimog değil belli araçların değeri gercekden bilinmiyor anadoluyu gezerken nler denk geliyor ama maalesef coğı evraksız yada o kadar bakımsız olmuşki toplamaya değmiyor yoksa gercekden ülkemizde nadide araçlar var birde bu araçlarla uğraşmak için zaman ve heves olacak insanda tabi birazda maddiyat ve kesinlikle otoparkda durmalı araç bu aracın 2 defa radyatörünü çaldılar yeminle dese hırsız şu parayı ver çalmayayım inan veirirdim )

Son cumle can alici resmen fidye isteseler kabul diyorsunuz. Buarada siz niye satiyorsunuz. Bu arac yatirim aracidir 3 yil sonra 40-50 bine verirsiniz

gönlümde apaci kamyonet veya impala var direksiz ss var onlardan 1 tanesini restore etmek istiyorum

Amerikanciyiz demek. Cok para ve emek ve zahmet ve sabir lazim

evet nacizanede olsa bilgi beceri var acelemde yok zaten ufak ufak halediyorum