Kullanilmis Vaude space II cadirim 400 ytlye satiliktir.
2 kisilik, 5 mevsim, ust katman silikonlu ultraviyole isinlari yansitma ozelligine sahip ozel bir kumastan yapilmis, 26 adet kazik ve repair seti olan Coleman Nashoba Expedition cadirim saglik sebebiyle satiliktir. Cadir hic kullanilmadi. Turkiyeye gecen baharda gelen urunu tanitim fiyati olan 230 euroya aldim ayni fiyata (400 ytl) satiyorum.
Ynt: Satılık Vaude Space II ve Coleman 5 Mevsim Çadır
Merhaba,
colemani hic kullanmadim fotografi yok ama vaude icin koyabilirim. bu arada sitede bir yerde vaude space II icin bir baslik vardi kullananlarin da gorusleri var orda.
Not: sitede yeni uyeyim. resim ekle butonuna bastim ama resim ekleyemedim.
Evet cok tesekkurler. Coleman fotosu ise oldukca benzer bir cadir. Form hemen hemen ayni ama bendekinde 4 yerine 3 cubuk var. Ust tente kumasi farkli ve gergileri daha fazla. Bir de cubuklar tamamen kumas icerisinden geciyor.
güler' Alıntı:
Merhaba,
Kullanilmis Vaude space II cadirim 400 ytlye satiliktir.
2 kisilik, 5 mevsim, ust katman silikonlu ultraviyole isinlari yansitma ozelligine sahip ozel bir kumastan yapilmis, 26 adet kazik ve repair seti olan Coleman Nashoba Expedition cadirim saglik sebebiyle satiliktir. Cadir hic kullanilmadi. Turkiyeye gecen baharda gelen urunu tanitim fiyati olan 230 euroya aldim ayni fiyata (400 ytl) satiyorum.