Satılık Ya Da Takas 30/95 /15 M-t Lastik-vinç-jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kuzay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,889

Kuzay

Kamp I
Yer
istanbul - Şile
İstanbul'da

- Hercules marka 30/9.5/15 M/T (çivi uygulanabilir) Çok iyi durumda 3 adet ve orta seviyede 1 adet (Lastikçi toplam 1200 TL. veriyor)

Ekli dosyalar

• M-T-lastik.jpg
    40.5 KB · Görüntüleme: 687

Etiketler
Ynt: Satılık Ya Da Takas 30/95 /15 M-t Lastik-vinç-jant

Hayırlı satışlar..

Kuzay' Alıntı:
- Britpart 9000 Vinç (motoru çalışmıyor) ve aksamı (kumanda + çelik halat ve kanca + 4 yollu silindir makara) parça parça ya da tamamen.
Satılıktır.

Merhaba Sn.Kuzay,

Vinç ve ekipmanları için toplu olarak ne kadar ücret düşünüyorsunuz, birde motor arızası dışında mekanik sistemlerde bir sorun varmı?

orhancengizk' Alıntı:
Merhaba Sn.Kuzay,

Vinç ve ekipmanları için toplu olarak ne kadar ücret düşünüyorsunuz, birde motor arızası dışında mekanik sistemlerde bir sorun varmı?

Merhaba Orhan Bey,

Arızasının tam olarak ne olduğunu anlamış değilim. Kaput içindeki kutusu çalışıyor, kumandaya basınca klak sesi geliyor ama motor sarma yapmıyor. Sıkışmış olabilir, paslanma yapmış olabilir. Tamamen yanmış olabilir. Haftasonu usta bakacak net olarak o zaman ne olduğunu söyleyebilirim. Ancak ustanın genel düşüncesi yaptırmaya değmeyeceği yönünde. Kimsenin de ahını almak istemem açıkçası. Anca yedek parça olabilir, parçaları bir arkadaşın işini görür diye yazdım.

Merhaba Mustafa Bey,

Vinç şu an ustada, söküm işi biraz uzun sürdü. Kendisinden haber alır almaz size döneceğim.

Kusura bakmayın hayatımda ilk kez ikinci el bişeyleri değerlendirmeye çalışıyorum. Biraz acemiyim bu satış konularında. Bir örneği de yok ki bozuk vincin fiyatı ne olur ona göre yazayım. Bana asıl gerekli lastiklerle de ilgilenemedim bu sürede.

merhaba vincinizi arzalı halde almak ısterım bir telefon numarası verırsenız goruselım 0507 935 40 84 onur