Ynt: Sea kayak önerisi
Sevgili orfeadk
Verdiğin bilgiler için teşekkürler.
Web sayfanızı bir süre önce farketmiş ve kulübümüzün web sayfasındaki forum alanında paylaşmıştım. http://bodeka.org/forum/ana-forum/genel-konular/nano-gemi
Deniz kayağı, kano, yelkenli, yani kısaca denizle ilgili güzel gelişmeleri izlemek büyük keyif veriyor doğrusu.
Kulüp olarak, çok yakında duyurusunu yapacağımız bir festival düşünüyoruz.
29 Mayıs Pazar olarak öngördüğümüz festivalde amacımız kano - kayak üreten, ithal eden, aksesuarlarını satan firmaların direkt olarak kano - kayakla alakalı kişileri karşısında bulacağı bir ortam olacak. Büyük ihtimalle İstanbul Riva'daki bir kampingde yapmayı planladığımız festival deniz kenarında olacak ve hem biz kulüp olarak bu sporu tanıtma fırsatı bulmak hem de firmalara ürünlerini tanıtma imkanı sunmak istiyoruz. Böylelikle bu spora başlamak isteyen ya da malzeme almak isteyenlerin de merak ettiği birçok soruya cevap bulabilecekleri, malzemeleri bire bir inceleyebilecekleri bir hafta sonu düşünüyoruz.
Katılımcı ya da ziyaretçilerinden ticari bir beklentimizin de olmadığını hatırlatmak isterim, biz sadece bu sporun gelişmesini istiyoruz.
Gerek gezenbilirden bu konuyu takip eden kişilere, gerekse üretici / ithalatçı firmalara şimdiden bu haberi çıtlatmak istedim.
İlgili davet yazısını ve festival duyurusunu kulübümüz web sayfasından ve diğer mecralardan duyuracağız.
Şimdilik sadece ön bilgi vermek istedim.
www.bodeka.org
Sevgiler
Volkan Kaya