Sinop - Ayancık

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zigana78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,342

zigana78

Ana Kamp
Mesajlar
67
Tepkime Puanı
8
Yer
kastamonu
RAMAZAN BAYRAMINDA YAPTIĞIMIZ AYANCIK GEZİSİNDEN GÖRÜNTÜLER

AKGÖL
2ppixw1.jpg


2yotst0.jpg


hv7zpj.jpg


20a9d90.jpg


AYANCIK KÖYLERİNDEN AMBAR GÖRÜNTÜSÜ

5u39m8.jpg


v8cw0k.jpg


KÖKLEN KÖYÜ VE KIZILCAKAYA KÖYÜ

14t4l51.jpg


2re43g7.jpg


dfu876.jpg


AYANCIK İLÇE MERKEZİ

k3vc68.jpg


64jcz9.jpg


345d9o7.jpg
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Mesajlar
1,530,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst