Ben şişme yataklar hakkındaki yorumlarınızı rica edeceğim.
İnternetten yaptığım araştırmalarda bu yataklarda farklı türlerde olduğunu gördüm.
Entegre pilli pompalı, entegre 220 W çıkışlı elektrik pompalı, ve entegre manuel ayak pompalı modellerini buldum. Bu yataklar hakkında tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlermi?
Veya bunlara muadil olarak tavsiye edeceğiniz herhangi bir ürün varmıdır?
merhabalar size tavsiyem intex olacak üzerinde kadifemsi dokusu olan mavi ve gri renkliler bende hem tek kişilik hem çift kişilik hemde çift katlısı mevcut. gerçekten amacına hizmet ediyor.misafir geldiğinde kampta yada herhangi bir yerde herzaman kullanabilirsiniz hem 220 volt hem 12 volt pompası mevcut bende ayrıca 5 lt lik ayak pompasıda mevcut almanızı tavsiye ederim büyük kolaylık. ama evde kullanacaksanız bir blower edinin derim 15 saniyede rahatça şişirirsiniz.
merhabalar size tavsiyem intex olacak üzerinde kadifemsi dokusu olan mavi ve gri renkliler bende hem tek kişilik hem çift kişilik hemde çift katlısı mevcut. gerçekten amacına hizmet ediyor.misafir geldiğinde kampta yada herhangi bir yerde herzaman kullanabilirsiniz hem 220 volt hem 12 volt pompası mevcut bende ayrıca 5 lt lik ayak pompasıda mevcut almanızı tavsiye ederim büyük kolaylık. ama evde kullanacaksanız bir blower edinin derim 15 saniyede rahatça şişirirsiniz.
yakinda kampcilik bolumunde aldigim sisme yatagi paylasacagim ( intex marka mat gibi sirt cantasinda tasinabilecek bir yatak.. hatta mat desek dogru olur)
pompa ve yatagi cantanizda rahatlikla tasiyabilirsiniz.. yatagin agirligi 1 kg pompa da mini boyutlarda
yakinda kampcilik bolumunde aldigim sisme yatagi paylasacagim ( intex marka mat gibi sirt cantasinda tasinabilecek bir yatak.. hatta mat desek dogru olur)
pompa ve yatagi cantanizda rahatlikla tasiyabilirsiniz.. yatagin agirligi 1 kg pompa da mini boyutlarda
Ben bahsettiğim ürünü motosiklet gezilerinde kullanacağım.
Malum motosiklette pek fazla bagajımız olmuyor.
Dolayısıyla küçük olması işime gelir açıkçası.
Aldığınız ürünü paylaşırsanız inanın çok memnun olurum.
Saygılar.
slm kesinlikle ıntex marka olanları tavsiye ederim bende 3 adet çiftli 3 adet tekli var hepsi intex siddetle tavsiye ederim yıllardır sorun cıkarmadılar
mat biraz konforsuz kalıyor sisme yatagın üstü kadife kaplı birde üzerine kalın bir polar battaniye atıp onun üzerine ayatarsanız hiç üsütmüyor defalarca denedim yaptıgım kampların en soguguda +4 dereceydi genede üşütmedi
aynen zaten paylaşacağim ürünün kalınlığı 6 cm ve konforu inanılmaz iyi .. hem markası da intex .. ben de zaten bundan 6 sene once intex cift kisilik sisme yatak aldim halen daha kullaniyorum bir kere bile patlamadi , yamulmadi .. cok saglam yapmişlar
ayriyeten ürünün yanında yama çıkıyor .. acil durumlarda onemli .. dağin başinda patlasa ugraşmazsiniz .. şişme matlar yama konusunda sıkıntılı .. yapacağınız yamayı kumaş yüzeye yapıştırmak ayri dert yamanın hava geçirmez ozellikli bulunmasi ayri dert .. hem maliyeti fazla hem de en ucuz 2.5 cm kalınlıgındaki matların fiyatina bahsedecegim mattan 2 tane alirsiniz ( yanina da mini pompa ve yama seti alinca 50 tl ye iş bitiyor )