Sonunda bende Vitara ailesine katıldım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Keyifli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,827

Keyifli

Kamp I
Yer
ANKARA
Bir senedir aradığım aracı nihayet buldum. :D Artık bende Vitara ailesinin bir üyesiyim.. :D :D :D

DSCI0283.JPG

DSCI0284.JPG

DSCI0286.JPG

DSCI0287.JPG

DSCI0293.JPG

Etiketler

Ynt: Sonunda bende Vitara ailesine katıldım...

Hayırlı olsun.. sağlıklı ve kazasız günlerde gönlünüzce binmek dileğiyle..

İlginize teşekkür ederim.Allah herkeze güle güle kazasız araç binmeyi nasip etsin.
Aracım 2000 model 93000 km de.Lpg şu an için yok ama taktırmayı düşünüyorum.Peugeot 206 aracıma Atiker taktırmıştım, gayetde memnun kalmıştım.Bu aracım içinde Atiker taktırmayı düşünüyorum ama yinede siz değerli dostların tavsiyelerine ihtiyacım var.
Saygılarımla...

güle güle kullanmak nasip etsin allahım.... ne kadara aldınız hocam bu aracı_?

Gule gule kullanin,kazadan beladan uzak olun. Darisi benim de basima :smiley:

Hayırlı olsun. Allah kazasız dertsiz kullanmak nasip etsin.

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

sana söylemiştim bağımlılık yapar diye!...

Keyifli' Alıntı:
İlginize teşekkür ederim.Allah herkeze güle güle kazasız araç binmeyi nasip etsin.
Aracım 2000 model 93000 km de.Lpg şu an için yok ama taktırmayı düşünüyorum.Peugeot 206 aracıma Atiker taktırmıştım, gayetde memnun kalmıştım.Bu aracım içinde Atiker taktırmayı düşünüyorum ama yinede siz değerli dostların tavsiyelerine ihtiyacım var.
Saygılarımla...
Zafer bey hayırlı olsun.Atiker fiyat olarak en cazip sistem.Bu arada tamamen yerli olması güzel.Ama ben olsam atiker yerine 300-500 fazla verir zavoli falan düşünürüm.(şayet atiker taktıracaksanız distiribütörlükte baş usta Abbas var selamımı söyleyin X5 ci Savaş diye.belki 3 kuruş indirim ve kurulumda daha özen faydamız olur)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.