KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ikinizede hayırlı olsun.. çok güzel arabalar.. yetiyi yolsuzlar tayfasından biliyorum.. size bir sorum olacak..yetide yükseltme uyguladınızmı uyguladıysanız nasıl biraz tarif edermisiniz..
özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum arkadaşlar.
Araçta bulunan rfw lambası araç çalışırken sönmüyor sadece ben tuşa bastıgımda sönüyor bu bir arızamı yoksa normaldede böylemi
kısaca söndürüyorum aracı stop edip bir daha çalıştırdıgımda rfw lambası yanıyor ben basmdanda kapanmıyor. bi açıklama yaparsanız sevinirim
Adını yanlışda hatırlıyor olabilirim sol tarafta 4 çekere aldıktan sonra ekranda yanan bir yazı var sarı ile yanıyor.araba çalışacagı zaman yanıyor. Ama ben kapatmadan sönmüyor bunun ne olacagını danışacaktım
Anladım tamam. Bende o düğme iptal, zira düğme aracılığıyla kitleme iptal edilip ön tekerleklerin göbeğinden manuel kilit olarak değiştirilmişki bence de arazi için daha iyi ve garantili...
Çamurlukdaki dodikler orjinal ama boyası değil ilk aldıgım zaman ben çıkarıp boyasını yapmıştım çok yıpranmıilardı dikkat ederseniz tampon ve panjurda orjinal değil normalde parlak yanılmıyorsam nikelaj idi.Lastik boyutları ise tam bilmiyorum ama bakıp yazarım size .İyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.