ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 2 Nis 2009 #1,281 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? loganrory' Alıntı: 70-80 yaş arası Genişletmek için tıkla ... noldu? hiç bir şey hissetmiyorum, hissizim ben
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? loganrory' Alıntı: 70-80 yaş arası Genişletmek için tıkla ... noldu? hiç bir şey hissetmiyorum, hissizim ben
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 2 Nis 2009 #1,282 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Sebebini anlayamadım bir şekilde topallıyorum Yarım hissediyorum.
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Sebebini anlayamadım bir şekilde topallıyorum Yarım hissediyorum.
ugr73 Kamp I Mesajlar 111 Tepkime Puanı 0 Yer ÇORLU 2 Nis 2009 #1,283 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? kayık gibi hissediyorum sallanıyorum.
ugr73 Kamp I Mesajlar 111 Tepkime Puanı 0 Yer ÇORLU 2 Nis 2009 #1,284 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? çok yeniyim.yabancı hissediyorum
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 2 Nis 2009 #1,285 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ugr73' Alıntı: çok yeniyim.yabancı hissediyorum Genişletmek için tıkla ... yalnız hissetmeyin de gergin
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ugr73' Alıntı: çok yeniyim.yabancı hissediyorum Genişletmek için tıkla ... yalnız hissetmeyin de gergin
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 2 Nis 2009 #1,286 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Yakında geçer diyorum... Dingin hissediyorum.
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 2 Nis 2009 #1,287 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? kafasız gibi hissediyorum
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 2 Nis 2009 #1,288 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? alışırsın ilk geldiğinde herkeze aynı sı oluyor uğurcum
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 2 Nis 2009 #1,289 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: şekersiz içersen paylaşabiliriz garibim bugün Genişletmek için tıkla ... fatoş demekki seninde aklına bişeyler getirile biliyomuş
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: şekersiz içersen paylaşabiliriz garibim bugün Genişletmek için tıkla ... fatoş demekki seninde aklına bişeyler getirile biliyomuş
ugr73 Kamp I Mesajlar 111 Tepkime Puanı 0 Yer ÇORLU 2 Nis 2009 #1,290 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? manyak gibi hissediyorum.
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 2 Nis 2009 #1,291 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: fatoş demekki seninde aklına bişeyler getirile biliyomuş Genişletmek için tıkla ... ateş, ben senin derdini anladım ama yine seni düşündüğüm için sessiz kalmayı tercih ediyorum (hatırlatmayayım yani ) durum hala aynı, gergin
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: fatoş demekki seninde aklına bişeyler getirile biliyomuş Genişletmek için tıkla ... ateş, ben senin derdini anladım ama yine seni düşündüğüm için sessiz kalmayı tercih ediyorum (hatırlatmayayım yani ) durum hala aynı, gergin
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 2 Nis 2009 #1,292 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? fatoş sakın getirme aklıma, dün abarttım akşam 8 gece 3 neredeyse kahve tercihimdir bugün
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? fatoş sakın getirme aklıma, dün abarttım akşam 8 gece 3 neredeyse kahve tercihimdir bugün
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 2 Nis 2009 #1,293 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: fatoş sakın getirme aklıma, dün abarttım akşam 8 gece 3 neredeyse kahve tercihimdir bugün Genişletmek için tıkla ... haaayyyyrrrrrrreeeeeeettttttttttt ama olmaz ki, formdan düşmeyesin bi de birazdan eve gideceğim için biraz rahatlamış
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ates' Alıntı: fatoş sakın getirme aklıma, dün abarttım akşam 8 gece 3 neredeyse kahve tercihimdir bugün Genişletmek için tıkla ... haaayyyyrrrrrrreeeeeeettttttttttt ama olmaz ki, formdan düşmeyesin bi de birazdan eve gideceğim için biraz rahatlamış
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 2 Nis 2009 #1,294 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?
fatihoz66 Kamp III Mesajlar 955 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 2 Nis 2009 #1,295 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? nebileyim ben
997799 kings go ahead Mesajlar 2,095 Tepkime Puanı 5 Yer çorum 2 Nis 2009 #1,296 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ben hala uzun hissediyorum