buzda karda en iyisi nokian dır bulunması dert fiyatta rakamıda ayrı dert tir..

uygun ölçüde bulursanız ..alın mutlaka..
michelin ,bridgeston dan da şaşmayın, markasız lar uçuz dur..ucuz etin yahnisi hesabı olur..
yumuşak karda mt türü ,at türüde iş yapar ama ,, bulunduğunuz yerde iş yapmazlar - derecelerde..kesin.,,ebadınıza uygun zincir ,palet türüde bişiler bulundurmanızda fayda var---------------------------------
-------------------------------------
arkadaşlar iyi geceler , ben bir NOKİAN mağdurluğu yaşadım, sizlerde yaşamayın.....Nokian lastık aldım, yetkili bayisinden yine orada taktırdım, ayarlarını yaptırdım, trafiğe çıktım, 110 km.den sonra araba sanki lastiğe arasıra çakıl taşı gelirde zıplarya öyle olmaya başladı, vitesi küçülttüm sorun yok, lastikçime gitti, lastikleri söktü, tekrar rotbalans ayarı yaparken, lastiklerin yalpaladığını gördük.Her lastiğin bir salanıp payı varmış, ama nokianınki normalin çok üstünde...tekrar lastikleri aldığım bayiye gittim, durumu izah ettim, garantisi devam ettiği için....aldığım cevap, lastikleri sökeceğiz, izmirdeki yanılmıyorsam ana bayiyi göndereceğiz inceledeceğiz, eee peki benim araba ne olacak, yani takozamı alacağız arabayı deyince, yapacak birşeylerinin olmadığını belirttiler, bende arabayı satma arifesindeydim, nitekimde arabayı sattım, kurtardım...Siz siz olun NOKİAN lastikten uzak durun....Birde derler utanmadan dünyanın en sessiz lastiği....kısacası bir hata yaptım, uğraşmak istemedim...durum böyle...değerli arkadaşlar.....kalın sağlıcakla....