erdoğan önder
Yeni Üye
- Mesajlar
- 14
- Tepkime Puanı
- 0
arkadaşlar vitaranın tavana açık bagaj takmak istiyorum.nerden ve nasıl temin edebilirim?aslında yaptırmak daha hesaplı gibi ama ayakları nasıl temin ederiz?
hakan ab inceledim fakat ayakları bağlantı konusunu anlayamadım.Offroadpassion' Alıntı:Suzuki bölümünü içinde 2-3 tane port bağaj yapım hikayesi ve detayları mevcut.![]()
benim yaan çıtalar var.fakat kaç kg dayanır.tavana zarar verirmi?buna emin olamadım.benim ihtiyacım olan tahmini 150 kg dayanmalı.raşit01' Alıntı:312-2785775 gülsoy ltd idi yanılmıyorsam, ben oradan almıştım fiyatı hatırlamıyorum ama uygundu, silikonla yapıştırıyorlar üzerine 2 adet yan bağlantı aldım adeti arttırabilirsiniz ben kullanıyorum ve memnunum.
ilginize teşekkürler benım aracın tavanında önden arkaya dogru cıtalar var sagdan sola 2 tane takacam ama neraya sorsam fiyatlar degısıyor cıplak gözle görmedenden almak ıstemıyorum kararsız kaldım köpegim oldugu için onu bagaja koydummu yer kalmıyor onun için takmak ıstıyorum isim bittimi cıkarmak seyyar olması lazım benım içinoguz1134' Alıntı:orjinalini alman malı cıkma olarak bulma ihtimalin yok kadar az, cıkmacılara yada galerılerdeki satılıklara ustünden söküp satarmısın teklıfı ile git,yapıstırma olanlar iş görmez süs niteligindedir ,
bir cift tipo için olandan edin (tarifi forumda mevcut) kutuyuda bahaustan ucuza halledebilirsin
http://www.thule-tr.com/
http://www.otsoto.com.tr/index.html
bu sitelerdende fikir alabilirsin