Suzuki Vitara Port Bagaj ve Ayakları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdoğan önder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,034

erdoğan önder

Yeni Üye
arkadaşlar vitaranın tavana açık bagaj takmak istiyorum.nerden ve nasıl temin edebilirim?aslında yaptırmak daha hesaplı gibi ama ayakları nasıl temin ederiz?

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara Port Bagaj ve Ayakları

312-2785775 gülsoy ltd idi yanılmıyorsam, ben oradan almıştım fiyatı hatırlamıyorum ama uygundu, silikonla yapıştırıyorlar üzerine 2 adet yan bağlantı aldım adeti arttırabilirsiniz ben kullanıyorum ve memnunum.

Offroadpassion' Alıntı:
Suzuki bölümünü içinde 2-3 tane port bağaj yapım hikayesi ve detayları mevcut. ;)
hakan ab inceledim fakat ayakları bağlantı konusunu anlayamadım.
raşit01' Alıntı:
312-2785775 gülsoy ltd idi yanılmıyorsam, ben oradan almıştım fiyatı hatırlamıyorum ama uygundu, silikonla yapıştırıyorlar üzerine 2 adet yan bağlantı aldım adeti arttırabilirsiniz ben kullanıyorum ve memnunum.
benim yaan çıtalar var.fakat kaç kg dayanır.tavana zarar verirmi?buna emin olamadım.benim ihtiyacım olan tahmini 150 kg dayanmalı.

''benim yaan çıtalar var.fakat kaç kg dayanır.tavana zarar verirmi?buna emin olamadım.benim ihtiyacım olan tahmini 150 kg dayanmalı.''

Önder kardeşim bunların orjinal olanlarını bile max 50 Kg yük taşımayla sınırlandırmışlar.
Sen gene fazla yük koy ama kapı ayarların bozulacaktır.

Benim tavandaki port bağaj ayakları Tipo için üretilen yansanayi ayaklar. Ayak uçlarını tersine çevirdim. Tavan kanallarına lastik altlık koydum ve bağladım.

Tabiri caizse taş gibi oldu. Çanakkale seyahatimde üzerine 4 adet15- 20 kg Çanta 40Kg kadar odun yükledim ve bunları yaparkende tepesindeydim.

Yani 78kg ben +Yaklaşık 80Kg Çanta+40 Kg Odun = 198 Kg yük vardı banamısın demedi. Tepde 120 Kg yükle 100Km süratle yaklaşık 1.5 saat gittim,bence testi başarı ile geçti. Şimdi kıssadan hisse kısmını sana bırakıyorum.. ;)

Arkarada iseniz Şaşmaz sanayi sitesinde sanırım 28.sokakda olacak Yurt-el port bagaj sistemleri var.Oradada bu konu ile ilgili tüm sorunlarınızı çözebilirsiniz.Sokak numarası yanlışsa kime sorsanız gösterir..

iyi günler bende de 2001 model vitara var port bagaj orjinalini bulabılırmıyım acık bagaj degil yalnız kapalı port bagaj arıyorum bılgısı olan paylasırsa sevınırım .

orjinalini alman malı cıkma olarak bulma ihtimalin yok kadar az, cıkmacılara yada galerılerdeki satılıklara ustünden söküp satarmısın teklıfı ile git,yapıstırma olanlar iş görmez süs niteligindedir ,
bir cift tipo için olandan edin (tarifi forumda mevcut) kutuyuda bahaustan ucuza halledebilirsin
http://www.thule-tr.com/
http://www.otsoto.com.tr/index.html
bu sitelerdende fikir alabilirsin

oguz1134' Alıntı:
orjinalini alman malı cıkma olarak bulma ihtimalin yok kadar az, cıkmacılara yada galerılerdeki satılıklara ustünden söküp satarmısın teklıfı ile git,yapıstırma olanlar iş görmez süs niteligindedir ,
bir cift tipo için olandan edin (tarifi forumda mevcut) kutuyuda bahaustan ucuza halledebilirsin
http://www.thule-tr.com/
http://www.otsoto.com.tr/index.html
bu sitelerdende fikir alabilirsin
ilginize teşekkürler benım aracın tavanında önden arkaya dogru cıtalar var sagdan sola 2 tane takacam ama neraya sorsam fiyatlar degısıyor cıplak gözle görmedenden almak ıstemıyorum kararsız kaldım köpegim oldugu için onu bagaja koydummu yer kalmıyor onun için takmak ıstıyorum isim bittimi cıkarmak seyyar olması lazım benım için

Köpek için istepnenin olduğu yere kutu yapıyolar genelde.İstepne içinde tavana küçük bir port bagaj işinizi görebilir gibime geliyor.

Bende bir adet hic kullanilmamis OTS acik sepet var. Arabaya henuz takma firsatim olmadi, fakat ihtiyacim olmayacagini farkettim. Sahibinden.com'da ilanim var. Istanbul'da olup da ilgilenen arkakadaslara indirim de yapabilirim. Sitede acikladim: Ankara OTS'den 2 adet ekstra cubuk da getirtmistim. Boylece metal cubuklar daha fazla olmus oluyor. Bunlar somunla montaj yapiliyor, gerekirse cikartilabiliyor.

5 Agustos'a kadar Istanbul'dayim. Sonrasinda Eylul'e kadar Istanbul'da olmayacagim.

ilana asagidaki adresten ulasilabilir.
http://www.sahibinden.com/ots_acik_oto_yuk_sepeti-100x120cm-7_2_bar-22WQQaXQQ15080951WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR