Ynt: TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş
Bazen cidden sizi anlamiyorum arkadaşlar oraya gelipde sizle dalasacak degilim zaten etraf teneke dolu olacak. Hangi birinizle ugrasacagim.
AAYRİCA siz boluda kamp atin gidip gelirken yolda araç kalmazsa ben hiç birşey bilmiyorum. bir ay once kamp atacagiz dediniz sanayi canlandi be ustalar kiralarini verdi sayenizde konusuyorum arkadaşlarla naber abi hayirdir. uzun yola gitcemde aks baski balata falan degişiyorum. aa nere ortadogumu yok yok boluuu busunuz lennn busunuzzz.
ikinizde çakma lazsiniz biri soldan biri sagdan alirim aklinizi .....
sosyete şeysi yani bunun araba hımmm anladım anladım
la çakma laz o lastikleri niye depoda çürütüyon göndersene hayrına bi işe yarasın
bi çamurluyum yanaklarınada yoyota amblemi çizer foto çeker sana gönderirim bak
ata036' Alıntı:
sosyete şeysi yani bunun araba hımmm anladım anladım
la çakma laz o lastikleri niye depoda çürütüyon göndersene hayrına bi işe yarasın
bi çamurluyum yanaklarınada yoyota amblemi çizer foto çeker sana gönderirim bak
hafta başı, hafta arası, hafta sonu farketmez. biz heryerde DEFENDER ciyiz kanka cade dersen cadde, asfalt dersen asfalt, çamur desen o zaten bizim işimiz
lastiklerden haber ver çürütmeye devammı bi seferde bir hayır işle be ne olacak sanki ;D ;D
ata036' Alıntı:
hafta başı, hafta arası, hafta sonu farketmez. biz heryerde DEFENDER ciyiz kanka cade dersen cadde, asfalt dersen asfalt, çamur desen o zaten bizim işimiz
lastiklerden haber ver çürütmeye devammı bi seferde bir hayır işle be ne olacak sanki ;D ;D
gogo sen çekil aradan ezileceksin açtı bir başlık hakkını versin hakkını ben açsaydım şimdiye çokdan sonuçlandırmıştım arabası gibi buda tırtıl ne olacak ;D ;D ;D ;D
abı ben araya gıreyım ıkınızıde severım buyugum olarak sayarımda mucahıt abı lastıklerı versın bu ıhaleyı tatlıya baglıyalım tamam ılla gomlek satılacaksa cezası neyse soleyın gomlegı ben alırım
gokhan5234' Alıntı:
abı ben araya gıreyım ıkınızıde severım buyugum olarak sayarımda mucahıt abı lastıklerı versın bu ıhaleyı tatlıya baglıyalım tamam ılla gomlek satılacaksa cezası neyse soleyın gomlegı ben alırım