TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,534

Etiketler
Ynt: TARİK kir-at kardeşimize yardim için acik attirma ile satiş :smiley:

Bazen cidden sizi anlamiyorum arkadaşlar oraya gelipde sizle dalasacak degilim zaten etraf teneke dolu olacak. Hangi birinizle ugrasacagim.
AAYRİCA siz boluda kamp atin gidip gelirken yolda araç kalmazsa ben hiç birşey bilmiyorum. bir ay once kamp atacagiz dediniz sanayi canlandi be ustalar kiralarini verdi sayenizde konusuyorum arkadaşlarla naber abi hayirdir. uzun yola gitcemde aks baski balata falan degişiyorum. aa nere ortadogumu yok yok boluuu busunuz lennn busunuzzz.
ikinizde çakma lazsiniz biri soldan biri sagdan alirim aklinizi .....

HEHEHEE

yerim seni yirr yirrrr hele bi yan yana gelekde görek elmi yaman beymi :D :D :D :D :D

ata036' Alıntı:
muco paraları toplamış ve kaçmış arkadaşlar :D :D :D ses soluk yok
şşştt eyyyyy kankaa nirdesin yaaa özledim seni :D :D :D :D

Cila falan yaptıracaktır arabasına abi gitme üstüne.. ;D ;D

himm cilaa takip et hafta arasi koyarım resim.

sosyete şeysi yani bunun araba hımmm anladım anladım
la çakma laz o lastikleri niye depoda çürütüyon göndersene hayrına bi işe yarasın
bi çamurluyum yanaklarınada yoyota amblemi çizer foto çeker sana gönderirim bak ;)

ata036' Alıntı:
sosyete şeysi yani bunun araba hımmm anladım anladım
la çakma laz o lastikleri niye depoda çürütüyon göndersene hayrına bi işe yarasın
bi çamurluyum yanaklarınada yoyota amblemi çizer foto çeker sana gönderirim bak ;)

Bak kaçtı, halı paspasları yıkama günü bugün heralde.. ;D ;D ;D ;D

Hafta arasi pisman olmayin kizlar cadde seyi falann

RedlinE' Alıntı:
Hafta arasi pisman olmayin kizlar cadde seyi falann

hafta başı, hafta arası, hafta sonu farketmez. biz heryerde DEFENDER ciyiz kanka cade dersen cadde, asfalt dersen asfalt, çamur desen o zaten bizim işimiz :D :D :D :D
lastiklerden haber ver çürütmeye devammı bi seferde bir hayır işle be ne olacak sanki ;D ;D

ata036' Alıntı:
hafta başı, hafta arası, hafta sonu farketmez. biz heryerde DEFENDER ciyiz kanka cade dersen cadde, asfalt dersen asfalt, çamur desen o zaten bizim işimiz :D :D :D :D
lastiklerden haber ver çürütmeye devammı bi seferde bir hayır işle be ne olacak sanki ;D ;D
sadce ;D ;D ;D ;D ;D ;D

gogo sen çekil aradan ezileceksin :D :D açtı bir başlık hakkını versin hakkını :D :D :D ben açsaydım şimdiye çokdan sonuçlandırmıştım arabası gibi buda tırtıl ne olacak ;D ;D ;D ;D

abı ben araya gıreyım ıkınızıde severım buyugum olarak sayarımda mucahıt abı lastıklerı versın bu ıhaleyı tatlıya baglıyalım tamam ılla gomlek satılacaksa cezası neyse soleyın gomlegı ben alırım

gokhan5234' Alıntı:
abı ben araya gıreyım ıkınızıde severım buyugum olarak sayarımda mucahıt abı lastıklerı versın bu ıhaleyı tatlıya baglıyalım tamam ılla gomlek satılacaksa cezası neyse soleyın gomlegı ben alırım

kardeşimsin :-* ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri