phobios Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 9 Tem 2009 #1 Herşey yolunda mı? / Herşey yolunda Yüzeyde tekneye herşey yolunda Dur Yavaşla (el birkaç kez yavaşca yukarı aşağı hareket ettirilir)
Herşey yolunda mı? / Herşey yolunda Yüzeyde tekneye herşey yolunda Dur Yavaşla (el birkaç kez yavaşca yukarı aşağı hareket ettirilir)
phobios Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 9 Tem 2009 #2 Ynt: Temel Dalış İşaretleri Bu seviyede kal (el yavaşça birkaç kez sağa sola oynatılarak) Yukarı Aşağı Gel (el birkaç kez kendine doğru oynatılarak)
Ynt: Temel Dalış İşaretleri Bu seviyede kal (el yavaşça birkaç kez sağa sola oynatılarak) Yukarı Aşağı Gel (el birkaç kez kendine doğru oynatılarak)
phobios Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 9 Tem 2009 #3 Ynt: Temel Dalış İşaretleri Birlikte hareket edin Biraz açılın Lider - takipçi Sorun var (el bilekten birkaçkez döndürülerek)
Ynt: Temel Dalış İşaretleri Birlikte hareket edin Biraz açılın Lider - takipçi Sorun var (el bilekten birkaçkez döndürülerek)
phobios Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 9 Tem 2009 #4 Ynt: Temel Dalış İşaretleri Havam bitti Kramp (yumruk birkaç kez kuvvetlice sıkılarak) Üşüdüm (eller yukarı aşağı hareket ettirilerek) Tükendim (eller ileri geri hareket ettirilerek)
Ynt: Temel Dalış İşaretleri Havam bitti Kramp (yumruk birkaç kez kuvvetlice sıkılarak) Üşüdüm (eller yukarı aşağı hareket ettirilerek) Tükendim (eller ileri geri hareket ettirilerek)
phobios Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 9 Tem 2009 #5 Ynt: Temel Dalış İşaretleri Ne kadar havan var? 50 bar, rezervdeyim 100 bar 3 dakika duraklama
phobios Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 9 Tem 2009 #6 Ynt: Temel Dalış İşaretleri Bu taraftan Bak Dokunma Tekne
phobios Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 9 Tem 2009 #7 Ynt: Temel Dalış İşaretleri Kaplumbağa Vatoz Müren, mığrı Istakoz Köpekbalğı Aslanbalığı, İskorpit