endüstri' Alıntı:evet arkadaşlar bende bir toyota hılüx sahibi oldum.aracım için en uygun ölçü ve lastik nedir.kullanım amacım %90 offroad.tecrübeli arkadaşlardan yardım... ok144 olur mu mesala.?
barb_alone' Alıntı:arkasına ağırlık koymak yoluyla çözersiniz genelde pick-up kullanıcıların başvurduğu en basit yol bu aklımada başka yol gelmiyor![]()
CDM-SUBARU' Alıntı:Orjinal helindeki,yani şu andaki taklı olan lastik ebatlarını veririmisiniz bana.
Ona göre bi bakalım![]()
endüstri' Alıntı:gösterişli bi mt lastik ,lastiğe göre yükseltme yapılacak .sormak istediğim max kaç inç lastik olmalı,lastik büyüdükçe güç kaybı olacak arazide ençok güce ihtiyacımız var birde tabiki yakıt artacak lastiğin genişliğide önemli. kullanan mutlaka vardır. şöyle 265/75/16 çok şık olur fakat hılux zorlanmadan bu lastiği çevirebilirmi.
endüstri' Alıntı:gösterişli bi mt lastik ,lastiğe göre yükseltme yapılacak .sormak istediğim max kaç inç lastik olmalı,lastik büyüdükçe güç kaybı olacak arazide ençok güce ihtiyacımız var birde tabiki yakıt artacak lastiğin genişliğide önemli. kullanan mutlaka vardır. şöyle 265/75/16 çok şık olur fakat hılux zorlanmadan bu lastiği çevirebilirmi.
CDM-SUBARU' Alıntı:Biz Osmaniye'den Musatafa Abi'nin(buluşmada kendiside vardı) araç için,235/85 R 16 yapmışdık ve çok verimli olmuştu.