Toyota Hilüx İçin En Uygun Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endüstri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,583
Ynt: Toyota Hilüx İçin En Uygun Lastik

Ertan'cım teşekkürler,bu iyi oldu. :smiley:
Umarım yardımcı olur bu resim.

Mustafa Abi'me selamlar,sevgiler :smiley:

Etiketler

abi araç süper ..işte böyle bi şey düşünüyorum.. vinç sanki tamponun içinde daha hoş duracak .... böylede güzel olmuş...

Birde yakından görün.
Amacına uygun,abartmadan,optimum şekilde yapılmış bir araç :smiley:

2.8 araca orjnal jantlara 235 80 16 lastik taktık tam turda lastikler sürtme yapıyor bu sizin araçta olmuyormu acaba.
Dış bükey jant arıyoruz 130 tl bulduk ama şu an için bize fiyat yüksek geldi

tango' Alıntı:
2.8 araca orjnal jantlara 235 80 16 lastik taktık tam turda lastikler sürtme yapıyor bu sizin araçta olmuyormu acaba.
Dış bükey jant arıyoruz 130 tl bulduk ama şu an için bize fiyat yüksek geldi

Tanju bey Lastik ebadı 235 85 r16 . Bu ebatta olmasına rağmen arazide dahil tam turlarda herhangi bir sürtme ile karsılasmadık . Aracın orjinalden tek farkı ise tek kat ara makas ve makas kavisi . Ayrıca bu araç 2L , 3L ile arasında herhangi bir fark varmı bilemıyorum.

anladığım makas ilavesi yapılıp kavis fazlalaştırıldı .ama bu cözüm turda sürtmeyi önlemezki bizim jantlar ı farklımı diye düşünüyorum şimdi.80 plakalı araç için düşüyorsak jantınız bizimkinden farklı

tango' Alıntı:
anladığım makas ilavesi yapılıp kavis fazlalaştırıldı .ama bu cözüm turda sürtmeyi önlemezki bizim jantlar ı farklımı diye düşünüyorum şimdi.80 plakalı araç için düşüyorsak jantınız bizimkinden farklı

Sürtmekten kastını hangi bölge;
Davlunbazın ön tarafına mı yoksa makanik aksamamı sürter şüphesi var.Hangisi :smiley:

arka lastikler içten makasa önler tam turda makasa sürtüyor. aslında flanş kurtarır gibi ama bilemiyorum

dış bükey jant bulsak daha güzel olacak ama lastiğe1000 tl verdik yeni jant ağır gelecek bütçeye
temiz çıkmada zor gözüküyor bu aralar.

80 plaka olan araç 96 model muhtemelen cantlar farklı . Tam turda bile öntekerlerin makasla arasında yaklaşık 1.5 cm boşluk kalıyo _ arkalar ise 3 cm den fazla bosluk var .

bizim araç 96 2.8 205 75 16 lastikleri çıkarınca sorun oldu zaten .jantlarla oynasakta olaacak gibi 2 kalın pulla sıkınca bijonları 0.5 cm kalıyor gibi

evet arkadaşlar...araca ugun lastik buldum...araç 1989 model 2,8 ... 265x75x16 mt goodyear wrangler lastik uyguladım.(yaklaşık 32 inç) araçta yükseltme kit yada flanş olmadığı halde ve standart janlar ile önde ve arkada sürtme yok...arkada makaslara 1,5 cm boşluk var.önler daha rahat.aracın çekişinde hissedilir bir azalma yok.direksiyon oldukça hafifledi ama vibrasyon arttı.aracın her tarafından ses geldiği için lastik uğultusu duyulmuyor. :smiley:) :smiley:) görünüş çok iyi oldu.yakıt la ilgili kısmını ve fotoları daha sonra yayınlarım. herkese yardımları için teşekkür ederi. selamlar...

bizde jantları yarım ofset yaptık federal lastiklerle araç mükemmel oldu

toyota tırmanış 2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR