Toyota Hilüx Ön Tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,311

hilüxcü osi

BİR ZALİMDEN ALİM, BİR ALİMDEN DE ZALİM DOĞAR...
Yer
mersin

[ATTACH=full]89280[/ATTACH]

[ATTACH=full]89281[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• big_16511035bzi.jpg
    big_16511035bzi.jpg
    79.4 KB · Görüntüleme: 628
  • big_16511035z9v.jpg
    big_16511035z9v.jpg
    86.7 KB · Görüntüleme: 602

Etiketler
Ynt: TOYOTA HİLÜX ÖN TAMPON

merhabalar yoğun istek üzerine ve bu istekleri değerlendirmelerim sonucunda arabamın ön tamponu benimde hoşuma gitmemeye başladı.bu yüzden de deyiştirmeye karar verdim.orjinalini bulabilrsem takmak istiyorum.yine sizlerin yardımlarına ihtiyacım var.tamponu nerden bulabilirim.ön tamponun yan sanayisi varmı.orjinali ni bulabilirsen bana kaça mal olur.yardım ederseniz çok memnun olurum.aslında ön tamponum çok sağlam ama işte biraz göze hitap etmiyor.ayrıca görüş ve farklı önerilerinizide bekliyorum.cevap ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler....

tanponu cok düz yaptırmışınız şase uclarından tanponunun alt kısmından yukarıya dogru acılı kesim yaptırıp yanlara kıvrılan kısımları inceltirseniz biraz daha estetik durur hatta tanponun orta kısmına da bir vinc platformu yerleştirtin

alt yarısını kesseniz bile goruntuyu baya toplar.. arka tamponada lazım aynı islem, uzaklama açınızı baya dusurmus..

valla üstündekileri kesmekten ziyade sanırım orjinal tampon takmak daha mantıklı.en azından bunları düzeltmeye çalışsak bile orjinalinden çok çok uzak olacak.benim için önemli olan orjinalini bulmam.tabi abartılı bi fiyat olmadığı takdirde...

önce olsaydı kçtane vardı hurdaya verdim valla.

keşke evet.ya aslında farketmez çıkmada olur benim için.yani biraz temiz olsun yeter.

nasip diğilmiş kardeşim bazen tonpon yaptığım araçlarda geriye kalanlar oluyu ama şuan malesef yok.....

Ben aracıma ön tampon ve arka tampon yapıyorum, bir kaç güne kadar her ikiside boşa çıkacak fotoğraflarını ekliyorum bakın beğenirseniz iletişim kuralım ( tampon altındaki sac da dahil) selamlar[attachment=1][attachment=2]

S7301970-1.jpg

S7301973-1.jpg

assuva' Alıntı:
Ben aracıma ön tampon ve arka tampon yapıyorum, bir kaç güne kadar her ikiside boşa çıkacak fotoğraflarını ekliyorum bakın beğenirseniz iletişim kuralım ( tampon altındaki sac da dahil) selamlar[attachment=1][attachment=2]

siz antalyada mısınız bende ant yım pilakayı görünce ;)

Evet Ahmet bey ben de Antalyadayım, aslında sanayide isminizi duymuştum sanırım sizsiniz, ( akdenizde ) doğrumu?

assuva' Alıntı:
Evet Ahmet bey ben de Antalyadayım, aslında sanayide isminizi duymuştum sanırım sizsiniz, ( akdenizde ) doğrumu?

evet doğru ee artık bu araçla offroad yapmayı düşünmüyormusun uğra tanışalım arkadaşım..

Ynt: Toyota Hilüx Ön Tampon

Yanınıza uğrarım bir ara, tanışmaktan memnun olurum, aslında sırf offroad için bir yere gitmiyorum ama gittiğimiz yerlerde de zaten offroad kaçınılmaz olarak oluyor ;D ( kaç sokaktı ?)

Ynt: Toyota Hilüx Ön Tampon

Tamamdır uğrayacağım, zaten sizle konuşmak istediğim bir şey de var bu arada onuda konuşmuş oluruz. Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.