Arkadaşlar bir sorum olacak aracımın hidrolik direksyon pompası patlak ve şu an bu şekilde kulanmakatayım bulabileceğim yer yada bildiğiniz yaptırabileceğim yerler konusunda fikri ve bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
aracım 1985 model BJ 75 dizel 3B motorlu olanlarından cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Arkadaşlar bir sorum olacak aracımın hidrolik direksyon pompası patlak ve şu an bu şekilde kulanmakatayım bulabileceğim yer yada bildiğiniz yaptırabileceğim yerler konusunda fikri ve bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
aracım 1985 model BJ 75 dizel 3B motorlu olanlarından cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar
erkan bey atamanla anlaşamazsanız aşağıda aracınızın diagramını ve parça kodlarını veriyorum..
ihtiyacınız olan parça kodlarıyla temservis Suat beye başvurursanız max.45 günde japonyadan gelir.
Çağlar haklı. Parça kodu belirlendikten sonra aslında her hangi bir büyük Toyota servisinden temin mümkün. Yanlızca aracınızın VIN numarasını giriyorlar ve aracınız ekranda arkasından istediğiniz parça sipariş ediliyor. Eğer yolunuz üzeri ise Dumankaya Pendik'de rahatlıkla yapabilirsiniz. Benim parçaları oradan sipariş ediyorum.
Valla ben zehirlemedim, vx80 lerin hem satış hem parça fiyatlarına bakınca ister istemez insan zehirleniyor, boş vx80 parasına 2 tane discoI v8 hazırlarsın. Son ana kadar ben karışmadım Sedat şahittir, ama bu noktadan sonra elimden geleni yaparım Sedata yardımcı olmak için.
bugün sanayide erkan beyin aracın benzinlisiyle karşılaştım ,şu mardin ihalede satılan modellerden.
motor 1FZ-F karbüratörlü
4500 -24 subap
ön -arka makas
ön arka diff kilitli.
Valla ben zehirlemedim, vx80 lerin hem satış hem parça fiyatlarına bakınca ister istemez insan zehirleniyor, boş vx80 parasına 2 tane discoI v8 hazırlarsın. Son ana kadar ben karışmadım Sedat şahittir, ama bu noktadan sonra elimden geleni yaparım Sedata yardımcı olmak için.
Arkadaşlar bu kararı kendi iradem ve isteğimle vermiş bulunmaktayım. Ailecek VX80 i çok istememize rağmen bütçemizin güncel VX80 fiyatlarına uygun olmayışı ve daha önce 7 yıl defender kullanmış olmam beni bu kararı almaya itti. Uygun fiyatlı bir Disco aldığımdan FJ40 ı satmak gibi bir acelem de yok artık. Yarın itibari ile hem FJ40 hemde Disco 1 kullanıcısıyım.
Yavuz henüz aracı görmedi bile ama teslim alınca ilk uğrayacağım kişi o olacak ;D