Türkiye Off-Road Şampiyonası 8. Yarış (5-6 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freedomnatura Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,622
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 8. Yarış (5-6 Aralık 2009)

biz de oradayız ama yarışmak üzere değil, izleyici ve kampçı olmak üzere.. :smiley:) görüşmek üzere..

Özgür.

Umarım görüşürüz,

bu arada kamp merkezi olan 4mevsim otelde cuma akşamına rez. yaptırdım am cmtsi yer olmayabilir dedi. siz nerde kalıyorsunuz? cmrtesi yer sorunu olacak gibi? başka otele de yönlenip gruptan ayrı kalmak istemiyoruz aslında. bir de parkur ne tarafta? belki parkura yakın bir yerler de olabilir?

görüşürüz Özgür Aşcıoğlu.

bu arada cep:0 536 864 46 47 ozgurascioglu@hotmail.com www.cameraturkey.com

freedomnatura' Alıntı:
Umarım görüşürüz,

bu arada kamp merkezi olan 4mevsim otelde cuma akşamına rez. yaptırdım am cmtsi yer olmayabilir dedi. siz nerde kalıyorsunuz? cmrtesi yer sorunu olacak gibi? başka otele de yönlenip gruptan ayrı kalmak istemiyoruz aslında. bir de parkur ne tarafta? belki parkura yakın bir yerler de olabilir?

görüşürüz Özgür Aşcıoğlu.

bu arada cep:0 536 864 46 47 ozgurascioglu@hotmail.com www.cameraturkey.com

özgür bey ben evde kalacağım ,evim şilede yani , etap bilgileri ,yani parkur , yakında sitede açıklanır ,isoff sitesinden bir göz atın isterseniz, hava soğuk olacağından otelde kalmakta fayda olur gibime geliyor, şile merkezdede ,çok otel var , netten bir göz atın , ;D

selam doğada svşn arkadaşlarım neler oluyor bize açılımmı yaptık,cadırlarımıza kamp ateşlerimize,ne oldu.doğadan kçmk bize yakışmaz,varsın hoteller iş yapmasın,ateşimizi yakalım mangalımızı yapalım,çamura batalım çıkalım,neler oluyor bize,bende varım her zamanki gibi,çadır,da yaşam merhaba doğayla savaşanlar merhaba.. ;D ;D ;)

UFUKK' Alıntı:
selam doğada svşn arkadaşlarım neler oluyor bize açılımmı yaptık,cadırlarımıza kamp ateşlerimize,ne oldu.doğadan kçmk bize yakışmaz,varsın hoteller iş yapmasın,ateşimizi yakalım mangalımızı yapalım,çamura batalım çıkalım,neler oluyor bize,bende varım her zamanki gibi,çadır,da yşam merhaba doğayla svşa merhaba.. ;D ;D ;)

O tarihlerde yağış olmazsa dedikleriniz harika olur :D ama ben bugüne kadar yağışsız bir aralık görmedim,inşallah ogüne kadar yağar,etaplar ağırlaşır fakat o gün kesilirki,kamp ve mangalınız yapabilirsiniz. ;D ;D ;D

Bize gelince bütün gün etaplarda pestilimiz çıkacağından akşama çadırda uyumak hiç işimize gelmez, ;D zira sabah 07:00 da tekrar görev yerimizde olmalıyız ;D ;D ;D

Görüşmek üzere. ;)

mesajı aldım tuğsan teşekkür ederim. bu arada toyota,daki organizasyonundan dolayı seni buradan tebrik ederim. ;)

Teşekkürler,Valla ben herkezden çok memnunum,artık yalnız deyilim,Toyotacı arkadaşları buluşturdum ve herkez çok keyif almış,onlar mutlu olunca ben daha mutluyum. ;D ;D ;D

UFUKK' Alıntı:
selam doğada svşn arkadaşlarım neler oluyor bize açılımmı yaptık,cadırlarımıza kamp ateşlerimize,ne oldu.doğadan kçmk bize yakışmaz,varsın hoteller iş yapmasın,ateşimizi yakalım mangalımızı yapalım,çamura batalım çıkalım,neler oluyor bize,bende varım her zamanki gibi,çadır,da yaşam merhaba doğayla savaşanlar merhaba.. ;D ;D ;)
Ufuk abi süpersin çadırının yanına biyer daha ayır kısmetse bende gelicem

tevfik hep geelecem diyorsun ekiyorsun,sana yıldız tiğbe,nin şu şarkısını armağan ediyorum (kandıramassın beni,aldatamassın beni) ;)

Abi valla nedesen haklısın ama yok yok busefer kesin geliyorum

UFUK ABİ BENİ ŞİLEYE GÖTÜRR:smiley:

bende grup içinde abilerimle beraber olmak isterim bir organizasyon olursa katılmak isterim takip etmeye çalışacağım

iddiaalı ve çekişmeli bir yarış olacak cumartesi ve pazar ayrıntılar http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=584 seyirci olmak isterdim fakat görevliyim sizler bu fırsatı kaçırmayın derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri