Üye Eylemleri :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lizz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,899

lizz

Kamp III
Yer
Ankara
Bir süredir Gezenbilir'e çok sık uğrayamıyorum.Bugün farkettim ki sitede bir yenilik var.Üyelerin profiline girdiğimizde hangi sayfada hangi eylemi yapmakta görebiliyoruz :smiley:) Bilmiyorum ama neden,beni gülümsetti,kendimi paparazzi gibi hissettim :p ;D ;D

Etiketler

Ynt: Üye Eylemleri :smiley:

pancarmotorcu' Alıntı:
hata sonucu olmuştur yakında engellenir

Yok yaaa,sanmıyorum ;D Herkes ne yaptığına dikkat etsin ;D Keşke fotoğraf pikselini küçültme olayına son verecek bişiy de bulsalar :smiley: beni asıl bu çoooook sevindirirdi :smiley:

gece geç vakitlerde eylem yapmak gerek o zaman paparazzilerden ırak ;D ;D
eylem derken forumda yani ;D

Saklımız gizlimiz yok ama arkayı kollamak lazım yirmi mesajdan sonra ortalıkta görünmeyen tipler hoş değil bu durum

Assasin' Alıntı:

Deniz bak bir :smiley:

[attachment=1]

Kimler Online ve Ne Yapıyor.jpg

Ben ekranda görünen sayfayı açtığımda ki zaman içinde üye hangi sayfada ise orasını görebiliyorum doğal olarak.
Bu listelemenin amacı spam konu açan ve/veya mesaj atan otomatik programcıkları erken farkedebilmek ama pekde farketmemizi sağlamıyor :(

Üyelerimizden isteiğimiz forum içinde gördüğünüz spam tarzı konu ve mesajları - Moderatöre Bildir - butonunu kullanarak ve/veya özel mesaj ile moderatörlere haber vermenizdir.

Daha kaliteli ve detaylı bir foruma sizlerin de destekleri ile ulaşabiliriz.

TezzMertek' Alıntı:
Ben ekranda görünen sayfayı açtığımda ki zaman içinde üye hangi sayfada ise orasını görebiliyorum doğal olarak.
Bu listelemenin amacı spam konu açan ve/veya mesaj atan otomatik programcıkları erken farkedebilmek ama pekde farketmemizi sağlamıyor :(

Üyelerimizden isteiğimiz forum içinde gördüğünüz spam tarzı konu ve mesajları - Moderatöre Bildir - butonunu kullanarak ve/veya özel mesaj ile moderatörlere haber vermenizdir.

Daha kaliteli ve detaylı bir foruma sizlerin de destekleri ile ulaşabiliriz.

Birkaç defa rastgeldiğim ve haber verdiğim oldu benim de..Her ne kadar sizin takip olayı süper görünse de anında tesbit olayı zor gene de..Arkadaşlardan birinin de sorduğu soru benim de aklıma takıldı şimdi.Forumda aynı anda istediğimiz kadar sayfa açık olabiliyor sonuçta..Öyle bir durumda sizde nasıl görünüyor durum peki?

" Kimler Online " adlı sayfayı açtığımda üyenin baktığı sadece 1 sayfayı görebiliyorum. O sayfada büyk ihtimalle forumda en son girdiği (benim sayfayı açtığım zaman süresinde ki) sayfa oluyor.
Yan Sekmeler ile 1 den fazla sayfa açınca bizim görebileceğimiz sayfa sadece bir adettir.

Bir adet diye yaramazlık yapmayın ama.
;D

TezzMertek' Alıntı:
" Kimler Online " adlı sayfayı açtığımda üyenin baktığı sadece 1 sayfayı görebiliyorum. O sayfada büyk ihtimalle forumda en son girdiği (benim sayfayı açtığım zaman süresinde ki) sayfa oluyor.
Yan Sekmeler ile 1 den fazla sayfa açınca bizim görebileceğimiz sayfa sadece bir adettir.

Bir adet diye yaramazlık yapmayın ama.
;D

Profilinden kişilerin eylemlerini görebilme imkanı verildiğine göre kullanılmasında,da sakınca yok demekki konulara mesaj yazıyordum akabinde bir vatandaş aynı konuya mesaj gönderiyordu bir böyle beş böyle derken bir gün hayranım ne yapıyor bir bakıyım dedim vatandaş benim profilim,de sörf yapıyor özelden kolay gelsin diyecektim sonra düşündüm bu imkan ona verildiğine göre kullanılmasından,da o sorumlu değil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

SON KONULAR

Geri